Φωτεινή Ντεμίρη για ΡΑΧΟΥΛΑ:«Έχουμε στόχο να βγει μια πολύ καλή δουλειά»


Η Φωτεινή Ντεμίρη έκανε φέτος το μεγάλο της come back στην τηλεόραση μέσα από τη Ραχούλα του Alpha.

Η ίδια σε συνέντευξή της στο Λοιπόν μιλά για τη σειρά κι όχι μόνο...

Σε παρακολουθούμε στο σίριαλ, Αστέρας Ραχούλας... 

«Είμαι σ' ένα πολύ ωραίο σίριαλ, στον Alpha, μ' ένα ωραίο κείμενο και σκηνοθεσία, καταπληκτικούς συναδέλφους, και αισθάνομαι πολύ τυχερή. Όλοι όσοι εργαζόμαστε για αυτό το σίριαλ το κάνουμε με πολύ φιλότιμο, κάτω από δύσκολες συνθήκες και έχουμε στόχο να βγει μια πολύ καλή δουλειά. Πηγαίνει πολύ καλά και αρέσει στον κόσμο. Κάθε Πέμπτη είμαι και στο Shamone με τον Παντελή Καναράκη, εκεί κάνουμε ένα σόου που λέγεται Μάθημα ιστορίας, είμαστε 10 άτομα και 2 μουσικοί. Με χιούμορ αποδίδονται τρεις περίοδοι της ιστορίας, τρία στιγμιότυπα, από τρεις χρονικές περιόδους της ιστορίας της Ελλάδος, από την αρχαία Ελλάδα, το Bυζάντιο και την Επανάσταση στην περίοδο της Τουρκοκρατίας. Στα ενδιάμεσα έχει ελληνική μουσική, που τραγουδάμε εμείς οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές, όπου γίνεται πολύ κέφι. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, όπως θέατρο καθημερινά, γιατί δεν θα είχα χρόνο και για την οικογένειά μου. Είχα και κάποιες μέρες που έπρεπε να κάνουμε γυρίσματα στην Αρκαδία, εξωτερικά, για το σίριαλ, οπότε δεν γινόταν με τίποτα».

Βρίσκεσαι στον χώρο της υποκριτικής 31 ολόκληρα χρόνια; 

«Ναι, δουλεύω ανελλιπώς στο θέατρο, ενώ τα τελευταία χρόνια, μετά το σίριαλ,Το καφέ της Χαράς, κάνω τηλεόραση, μέχρι τότε δεν είχα κάνει, ελάχιστα γκεστ μόνο, δεν με ενδιέφερε η τηλεόραση, δεν την ήξερα. Είμαι ευχαριστημένη, έχω κάνει αυτό που το αγαπούσα όλα αυτά τα χρόνια, και είναι ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: