Παραμένει όπως είναι το δελτίο...

0

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στον ALPHA αναγνωρίζουν και σέβονται το εκτόπισμα του Νίκου Χατζηνικολάου… χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι έχουν τρομοκρατηθεί με τον ισχυρό αντίπαλο που έχουν κάθε βράδυ απέναντί τους.



Διατηρούν την ψυχραιμία τους και προσπαθούν να κάνουν όσο καλύτερα μπορούν τη δουλειά τους, για την οποία επιβραβεύονται με πρωτιές από το τηλεοπτικό κοινό τα τελευταία 8 χρόνια! Μάλιστα δεν παύουν να τονίζουν ότι το δελτίο ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ παραμένει πρώτο στα δυναμικά κοινά που εξακολουθούν να ενδιαφέρουν το κανάλι, σε αντίθεση με τη στροφή του ΑΝΤ1…

Παρ' όλα αυτά θα συνεχίσουν να παλεύουν για την πρωτιά και στο σύνολο, αλλά δεν προτίθενται σε αυτή τη φάση – σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enimerosi24.gr-  να προχωρήσουν σε αλλαγές. Πιστεύουν και όχι άδικα ότι το δελτίο τους είναι πολύ καλό και δεν χρειάζεται ουσιαστικές αλλαγές.Το να κρατούν περισσότερη ώρα τον Βερύκιο στο δελτίο ή να επιμηκύνουν ελάχιστα τη διάρκειά του ή να τονίζουν κάποια κοινωνικά ή άλλα θέματα,δεν συνιστά αλλαγή… απλώς κάνουν χρήση των όπλων που διαθέτουν!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !