Αρχές Μαρτίου στα περίπτερα η «Ελευθερία του Τύπου»- Αυτοί έκλεισαν στην εφημερίδα


Ο Γιάννης Κουρτάκης, εκδότης των Παραπολιτικών, ετοιμάζει πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα ακόμη μια εφημερίδα, που θα λέγεται «Ελευθερία του Τύπου» και που θα είναι καθημερινή.

Σήμερα, μέσα από το parapolitika.gr,έγιναν γνωστά μερικά ακόμη ονόματα που θα στελεχώσουν το νέο αυτό ,καθημερινό φύλλο.Μάλιστα,βλέπουμε πως η δεξαμενή του εκδότη είναι τόσο άλλες ,μεγάλες εφημερίδες (ΒΗΜΑ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ.λπ.)όσο και το MEGA,από όπου και ''έκλεισε'' δυνατά ονόματα,όπως ο Γιώργος Παππούς και η Σοφία Δήμτσα, που έχουν αφήσει το στίγμα τους κι έχουν συνδεθεί άρρηκτα με το κανάλι της Μεσογείων...

Με γοργούς ρυθµούς,λοιπόν, συνεχίζεται η διαδικασία στελέχωσης της νέας, καθηµερινής εφηµερίδας,«Ελευθερία του Τύπου», που θα κυκλοφορήσει τις πρώτες ηµέρες του Μαρτίου.

Στον ισχυρό πυρήνα του φύλλου προστίθενται οι προερχόµενοι από το «Βήµα», Μάρνη Παπαµατθαίου (ρεπορτάζ υπουργείου Παιδείας), Άρης Ραβανός (ρεπορτάζ Ν.∆.), Έλενα Φυντανίδου (ιατρικό) και Ηλίας Κανέλλης (αρθρογραφία και πολιτιστικό ρεπορτάζ), καθώς και δύο από τις πλέον αναγνωρίσιµες υπογραφές στον χώρο του οικονοµικού ρεπορτάζ. Ο λόγος για τον Γιώργο Παππού και τη Σοφία ∆ήµτσα. Στην οµάδα του πολιτικού εισέρχεται επίσης η προερχόµενη από τα «Νέα» Αγγελική Καραγεώργου, ενώ στο νέο φύλλο θα υπογράφει και η δικαστική συντάκτρια Βάσω Παλαιού, από τη «∆ηµοκρατία».

*Να θυμίσουμε πως στο εν λόγω εγχείρημα ηγετικό ρόλο ανέλαβε ο δημοσιογράφος,Χρήστος Μουλίνος,που έφυγε από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και πριν λίγο διάστημα έδωσε τα χέρια με τον Κουρτάκη....

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: