Ανατροπές από την «Τατιάνα»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Νικολέττα Καρρά μιλά για την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά «Οι συμμαθητές» και τα μυστικά που κουβαλά

Εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά για να φέρει ακόμη μία φορά τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων της κωμικής σειράς «Οι συμμαθητές», που προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη (22.15) στον ΑΝΤ1. Η Τατιάνα, παρά τα ξεκαθαρίσματα στις προηγούμενες σεζόν, συνεχίζει να έχει μυστικά από τους φίλους της και η επιστροφή της δεν αφορά μονάχα τους λόγους που έχει αποκαλύψει.

Η Νικολέττα Καρρά μιλά στην «Espresso» για την ηρωίδα της, αλλά και τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο, τον οποίο θεωρεί οικογένειά της. «Η Τατιάνα επέστρεψε μόνη της, χωρίς τον Παύλο (σ.σ.: Κρατερός Κατσούλης). Είναι ένοχη, γιατί έχει χτυπήσει έναν άνθρωπο με το αυτοκίνητό της και προκειμένου να αποφύγει τις συνέπειες, κρύβεται μέχρι να γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Ομως αυτό δεν είναι το μόνο μυστικό που έχει φέρει μαζί της.

Στη συνέχεια θα δείτε ότι κρύβει πολύ περισσότερα από όσα λέει. Αλλωστε, έτσι είναι η Τατιάνα από το ξεκίνημα της σειράς και δεν θα μπορούσε να αλλάξει τώρα» εξηγεί η ηθοποιός χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερα: «Είμαστε αρκετά επεισόδια μπροστά στα γυρίσματα και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα υπάρξουν πολλές ανατροπές».

Οσο για τη συνεργασία της με τον Βασίλη Θωμόπουλο, δεν έχει παρά μόνο καλά λόγια να πει: «Για εμένα δεν είναι απλώς συνεργάτης μου, αλλά οικογένειά μου. Είναι από τους πρώτους ανθρώπους που με βοήθησαν από το ξεκίνημά μου. Δουλεύω πολλά χρόνια μαζί του και είμαι ευτυχισμένη γι' αυτό, και πολύ τυχερή που τον έχω γνωρίσει. Η κωμωδία είναι κάτι που γνωρίζει άριστα και νομίζω ότι είναι εξαιρετικός στο είδος του. Το έχουν αποδείξει οι επιτυχίες που έχει κάνει».
Φέτος η Νικολέττα επέλεξε να μην κάνει θέατρο, καθώς τα γυρίσματα είναι καθημερινά και πολύωρα, και ήθελε λίγη ξεκούραση και χρόνο για την προσωπική της ζωή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !