Κυκλοφορούν ξανά ΤΑ ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ

0
Μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου που δικαίωσε τους εργαζομένους του ΔΟΛ, η εφημερίδα Τα Νέα θα βρίσκεται ξανά, μετά από πέντε μέρες, στα περίπτερα. Το ίδιο θα γίνει και την προσεχή Κυριακή με Το Βήμα, που δεν κυκλοφόρησε χθες.


"Αύριο ΤΑ ΝΕΑ στα περίπτερα" είναι ο τίτλος του κειμένου που ανέβηκε στο tanea.gr σχετικά με την απόφαση του Πρωτοδικείου. Έτσι, ανακοινώθηκε επισήμως αυτό που εύχονταν όλοι: η επανακυκλοφορία της ιστορικής εφημερίδας.

Μέσα από το site tovima.gr έγινε επίσης γνωστό ότι την προσεχή Κυριακή (19.02.2017) θα είναι ξανά στα περίπτερα και Το Βήμα της Κυριακής, που λόγω των εξελίξεων δεν κυκλοφόρησε χθες (12.02.2017).

 Οι εξελίξεις αυτές έρχονται μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας, που δικαιώνει το αίτημα των εργαζομένων για αποδέσμευση τραπεζικού λογαριασμού προκειμένου να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα για τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης και την έκδοση των εντύπων.

Η πρόεδρος των Πρωτοδικών Βασιλική Μπάστα που εξέδωσε την απόφαση αναστέλλει ουσιαστικά την ισχύ της προηγούμενης προσωρινής διαταγής και διατάσσει την αποδέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού που διατηρεί η ΔΟΛ στην Alpha Bank.

Η δικαστική λειτουργός στην απόφαση της αναφέρει ότι «διατάσσω την αποδέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού στην Alpha Bank προκειμένου κάθε κατατεθισσόμενο από την έκδοση της παρούσας και εφεξής σε αυτόν τον λογαριασμό ποσό είτε από την εταιρεία Άργος ΑΕ είτε από τρίτους οφειλέτες της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΔΟΛ να διατίθεται ελεύθερα από την τελευταία αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της εξακολούθησης της λειτουργίας της επιχείρησης και ειδικότερα για την κάλυψη των εξόδων λειτουργία της και την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων σε αυτήν».

Παράλληλα απαγορεύεται οποιαδήποτε μεταβολή ή διάθεση οποιουδήποτε άλλου περιουσιακού στοιχεία του ΔΟΛ.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !