Γνωστή τηλεκριτικός:«Συγγνώμη που το λέω,αλλά ο ΣΚΑΪ δεν θα δει την προκοπή που θέλει»


Ο ΣΚΑΪ το τελευταίο διάστημα έχει κάνει ένα τεράστιο άνοιγμα προς την ψυχαγωγία,με πολλά αλλά κυρίως μεγάλα πρότζεκτ(Voice,Survivor,Κάνε παζάρι κ.λπ.).

Ωστόσο, το κανάλι ,διατηρώντας φυσικά την ενημερωτική του ταυτότητα ,δεν έχει μεριμνήσει ώστε να βγάλει στον αέρα και ψυχαγωγικές εκπομπές μέσω των οποίων θα μπορεί πιο ελεύθερα να κάνει το απαραίτητο πουσάρισμα στα νέα του πρότζεκτ.

Η τηλεκριτικός,Ντέπυ Γκολεμά, λοιπόν,μέσα από τη στήλη,''Μέχρι κεραίας'', στο newpost.gr,ασκεί κριτική σε αυτό το ''κενό'' του ΣΚΑΪ.Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος γράφει το εξής:

Συγγνώμη που το λέω, αλλά όσο ο ΣΚΑΪ δεν κάνει μια εκπομπή που να υποστηρίζει όλο αυτό το ψυχαγωγικό που έχει ετοιμάσει, δεν θα δει την προκοπή που θέλει. Κάντε κάτι το πρωί. Κάντε κάτι το Μεσημέρι. Είναι λάθος να μην έχετε εκπομπές που να επαναλαμβάνουν ή να δείχνουν αποσπάσματα από τόσα νέα ψυχαγωγικά προγράμματα…Δηλαδή δεν ήτανε βλάκες στον ΑΝΤ1 που μας ζαλίζανε στις συνεντεύξεις και στα αποσπάσματα από τα διάφορα προγράμματά τους. Όχι δεν ήτανε…

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: