Έχει κλείσει το κεφάλαιο, «πρωινό», για τη Ντορέττα;

0

Η μέχρι πρότινος παρουσιάστρια του πρωινού του MEGA,Ντορέττα Παπαδημητρίου, θα παρουσιάζει από την Τρίτη το ''Κάνε Παζάρι'', στον ΣΚΑΪ. Η ίδια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό,Τηλέραμα, αναφέρεται στο πρωινό και απαντά στο αν την ξαναδούμε σε πρωινή ζώνη...

Το κεφάλαιο ''πρωινάδικο'' έχει κλείσει για σας;

Δεν αισθάνομαι ότι αυτό που έγινε με τα ''Καλημερούδια'' πέρυσι στο MEGA έχει κλείσει. Μέχρι πριν από λίγο καιρό προτεραιότητά μου ήταν το πρωινό και το κανάλι, από κει και πέρα, όμως, προσαρμοζόμαστε στις καταστάσεις. Επι πλέον, φέτος ζήσαμε ανακατατάξεις και πράγματα που δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε. Σαφώς και δεν έχει κλείσει το ενδεχόμενο να ξανακάνω πρωινό στο μέλλον, όχι το πολύ μακρινό, αλλά για την ώρα είμαι προσηλωμένη και επικεντρωμένη στο ''Κάνε Παζάρι'',κι αν προκύψει κάτι,το ξαναβλέπουμε.

Τα τελευταία χρόνια ,αλλά και φέτος, βλέπουμε εκπομπές να κόβονται σχεδόν στον αέρα...

Είναι μια πολύ δύσκολη τηλεοπτικά περίοδος. Δεν υπάρχουν ούτε το περιθώριο ούτε η διάθεση από τα κανάλια να δοθεί χρόνος στις εκπομπές να σταθούν στα πόδια τους, κι όλο αυτό μου προκαλεί άγχος και ανασφάλεια. Στη δική μου περίπτωση , τόσο φέτος στον ΣΚΑΪ όσο και πέρυσι στο MEGA, άσχετα με αυτό που έγινε στο κανάλι, νιώθω κι ένιωθα ασφάλεια, επειδή μας έχει δοθεί ο χρόνος να μας μάθει ο κόσμος. Δεν είναι δυνατόν να βγει κάτι με τέτοιον ανταγωνισμό και να είναι πρώτο με τη μία.

Δίνονται ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα να βγουν στο γυαλί και να δοκιμαστούν;

Αν κρίνω από τον εαυτό μου, νομίζω πως δίνονται. Δεν είμαι ένα όνομα με τεράστια εμπειρία στην παρουσίαση, κι όμως στο Mega μού δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμαστώ σε μια πολύ απαιτητική ζώνη, την πρωινή, χωρίς να είμαι ένα άτομο που παίζει ως όνομα στην παρουσίαση εκπομπών. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά άτομα που παρουσιάζουν προγράμματα με επιτυχία για πολλά χρόνια, όμως, όσο γίνονται πράγματα στην τηλεόραση,και αυτό είναι το σημαντικό, τόσο θα δίνονται ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !