Αρνήθηκε η Τζένη Μπαλατσινού να μιλήσει στην εκπομπή της Καινούργιου. Η αντίδραση της παρουσιάστριας.

1
Έξαλλη έγινε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της καθώς προβλήθηκε ένα βίντεο με την Τζένη Μπαλατσινού η οποία ευρισκόμενη σε εκδήλωση γνωστής εταιρίας, μόλις έμαθε από ποια εκπομπή της ζητούν δηλώσεις έφυγε τρέχοντας.


«Για ποια δουλειά να τη ρωτούσαμε; Κάνει κάτι η κ. Μπαλατσινού αυτή την περίοδο; Δεν ήταν ποτέ η πρωτοκλασάτη παρουσιάστρια. Δεν ήταν η Μενεγάκη, δεν ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου. Με στεναχωρεί πολύ γιατί με γνωρίζει προσωπικά και έχουμε πολύ καλή σχέση. Πραγματικά με ενόχλησε διότι εδώ κάνουμε μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Στο κανάλι υπάρχουν πολύ αξιόλογες εκπομπές και μιλάνε όλοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες… Ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της είναι στο κανάλι.Δεν πειράζει, δεν θα πεθάνω από τη στεναχώρια μου. Δε χάσαμε και τη συνέντευξη της Μενεγάκη», είπε φανερά εκνευρισμένη με την στάση της Τζένης Μπαλατσινού η παρουσιάστρια.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. με ποσους ειχε διαμαχες η Καινουργιου οσο ηταν στο alpha?με κανεναν .Και μετρηστε ποσοι εχουν κοντραριστει μαζι της απο τοτε που πηγε στο epsilon ,Μουρατιδης,Στικουδη,Μακρη,Γουμενιδης,Μπαλατσινου μπορει να ξεχναω και κανεναν.Να καβαλησε το καλαμι δε μπορει γιατι σε οσες εκπομπες και να ηταν κεντρικια ποτε δεν ειχαν επιτυχια αλλα τοσο χαμηλα νουμερα πρωτη φορα κανει.Μηπως για αυτο λοιπον ειπε να χαλασει την εικονα του καλου κοριτσιου που προσπαθουσε να χτισει τοσα χρονια?για να ανεβουν τα νουμερα?και σιγα τη Στεφανιδου και τη Μενεγακη πια που πρεπει να τις συγκρινουν ολες μαζι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !