Πυρά Σαμπρίνας κατά Συνατσάκη

Unknown
0

Τις πατριωτικές απόψεις της με καυστικά σχόλια και μπόλικη δόση ειρωνείας για το αντιρατσιστικό βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη εξέφρασε η Σαμπρίνα.


Το φιλμάκι με τον τίτλο «Είμαι Gay. Είμαι Αλβανίδα. Είμαι Πρόσφυγας» της παρουσιάστριας, που έγινε viral στο διαδίκτυο, προκάλεσε το μένος της τραγουδίστριας, η οποία της υπέδειξε να βάλει... υπότιτλους!

«Βλέποντας το βίντεο, σκέφτηκα ότι μάλλον θα ξέχασε η κοπέλα να βάλει αραβικούς υπότιτλους. Μιλάει για σεξισμό που πρωταγωνιστεί στις αραβικές χώρες (παντρεύουν ανήλικα κοριτσάκια με το ζόρι) και λιθοβολούν τις “άπιστες” γυναίκες. Μιλάει για ρατσισμό και προσφυγιά, και πάλι μου ήρθαν στο μυαλό αραβικές χώρες που δεν δέχονται πρόσφυγες. Μιλά για ομοφοβία, όταν εκεί πετάνε τους ομοφυλόφιλους από τις ταράτσες. Αλλά τελικά απευθυνόταν σε μας, τους “κακούς” Ελληνες, που έχουμε όλα αυτά τα κουσούρια» έγραψε με νόημα η Σαμπρίνα, χαρακτηρίζοντάς το ως «Το δακρύβρεχτο έπος της Συνατσάκη». Και φυσικά δεν έμεινε μόνο εκεί.

Η τραγουδίστρια επανήλθε λίγες ώρες αργότερα με ακόμα ένα post στη σελίδα της στο facebook, διευκρινίζοντας: «Δεν κατηγόρησα το περιεχόμενο του βίντεο, αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να απευθύνεται αλλού. Είμαστε αρκετά ταλαιπωρημένοι, πληρώνουμε καθημερινά φόρους. Κάποιοι είναι εξαθλιωμένοι και είναι αμαρτία να μην ακούμε και ένα ευχαριστώ». Και συνέχισε: «Είναι αμαρτία να λένε εμάς ρατσιστές, όταν βγάζουν σταυρούς από σχολεία ή νοσοκομεία για να μην προσβληθούν. Είναι αμαρτία να μας κατηγορούν για όλα αυτά που οι ίδιοι στην πλειοψηφία τους έχουν ως νόμο. Αυτή είναι η άποψή μου, την οποία δικαιούμαι, πιστεύω, να εκφράσω. Είμαστε φιλόξενος λαός, με φιλότιμο, και μας αξίζει και ένα ευχαριστώ».

 espressonews

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !