Για να κρατηθούν στο τέλος θα συγχωνευθούν

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Αναμφισβήτητα η νέα εφημερίδα «Ειδήσεις» του Νίκου Χατζηνικολάου πραγματοποίησε μια πολύ καλή εκκίνηση… Ωστόσο θα χρειαστεί τουλάχιστον μία εβδομάδα για να φανεί πού θα κυμανθεί η κυκλοφορία της.

Σύντομα από τον όμιλο του Γιάννη Κουρτάκη θα κυκλοφορήσει άλλη μία ημερήσια εφημερίδα.

Γνωστός λοιπόν εκδότης πληροφορούμενος τις κυκλοφορίες –όχι από τα επίσημα στοιχεία του πρακτορείου, αλλά από το δικό του δίκτυο, παρατηρώντας ότι δεν υπάρχουν σοβαρές διακυμάνσεις μεταξύ των «Νέων», της «Δημοκρατίας», του «Έθνους» και της «Εφημερίδας των Συντακτών»… προχώρησε σε ένα χρησμό που έχει έντονα τα στοιχεία του ανταγωνισμού, της κακίας, αλλά και της εμπειρίας από την επιτυχημένη του πορεία λέγοντας ότι «Για να κρατηθούν στο τέλος θα συγχωνευθούν»!

Ο γνωστός εκδότης όμως δεν ξεκαθάρισε στο διάλογο που είχε με τους δυο συνεργάτες του, αν αστειευόταν ή αν κυριολεκτούσε. Διότι είναι άλλο να διαπιστώνεις ότι η προσφορά είναι μεγαλύτερη από τη ζήτηση και να καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι οι συγχωνεύσεις είναι η μόνη λύση… και άλλο να ξέρεις κάτι.

Επιπλέον είναι το λιγότερο τολμηρό, αν όχι αυθαίρετο πριν κυκλοφορήσει μία εφημερίδα να βγάζεις συμπεράσματα για την πορεία της… όπως το ίδιο ισχύει και για μία εφημερίδα που δεν έχει συμπληρώσει ολόκληρη εβδομάδα στα περίπτερα!

Πάντως η μέχρι τώρα πορεία των δύο νέων εκδοτών, Χατζηνικολάου και Κουρτάκη, παρά το γεγονός ότι έχουν κοινές παρέες ή ότι μοιράζονται τα ίδια φίλαθλα αισθήματα… δεν έχει δείξει ότι θα μπορούσαν να βρεθούν κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !