Λίνα Σακκά: «Τον ουσιαστικό έρωτα δεν τον αναζητάς, σε βρίσκει αυτός»

Η Λίνα Σακκά έχει ένα γιο τον οποίο λατρεύει. Πώς είναι να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί;

«Η σχέση μου με τον γιο μου στηρίζεται ολοκληρωτικά στην αγάπη και τον σεβασμό που του έχω, καθώς και αυτός σε εμένα. Με ηρεμεί και με ξεκουράζει μέσα μου. Μου θυμίζει κάθε μέρα πού βρίσκονται τα σημαντικά, τα ουσιαστικά και τα πραγματικά σπουδαία στη ζωή. Έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που μας αγαπούν και μας στηρίζουν και για αυτό είμαστε πραγματικά ευγνώμονες. Ο μπαμπάς του, οι παππούδες, οι θείες και νονές μας δίνουν απλόχερα την αγάπη τους» τόνισε στο Secret.

Πώς είναι οι σχέσεις σου με τον πρώην σύντροφο σου;
«Οι σχέσεις μου με τον πατέρα του παιδιού μου δεν θα μπορούσαν να είναι παρά μόνο καλές, γιατί μοιραζόμαστε τις χαρές που μόνο το παιδί που έχουμε μαζί μας δίνει. Ξέρουμε και οι δύο ότι ο ένας χωρίς τον άλλον δεν θα είχε σήμερα αυτόν τον υπέροχο γιο, άρα μόνο αγαπημένοι μπορούμε να είμαστε».

Θέλεις να ερωτευτείς;
«Τον ουσιαστικό έρωτα δεν τον αναζητάς, σε βρίσκει αυτός και προκύπτει μέσα από τις καταστάσεις, όταν αυτές ωριμάσουν. Ξέρεις, είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς τον αληθινό έρωτα, ειδικά όταν είναι σε μικρότερη ηλικία. Εκεί ελλοχεύει ο κίνδυνος να συνδέει κανείς τον έρωτα με την ανάγκη να καλύψει κάποια εσωτερικά, δικά του κενά, που έχουν να κάνουν με το παρελθόν του»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: