Τι απαντά η πλευρά Λιάγκα για τη μήνυση...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση υπέβαλε η Αθηναΐς Νέγκα σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα. Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, όταν ενημερώθηκε για τα όσα ελέχθησαν για το πρόσωπό της από τον παρουσιαστή μέσα από τη πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή, αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την πρεμιέρα που έκανε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας η εκπομπή Rodeo, στο τιμόνι της οποίας είναι η ίδια και ο Βαγγέλης Περρής.

«Αυτός ο Περρής, ο οποίος έχει βρίσει το σύμπαν, δεν ντρέπεται για την εκπομπή που έκανε; Με όλη την αγάπη το λέω. [...] Αυτή η εκπομπή η αθλία… Άντε κι ο Περρής έχει ένα χιούμορ. Τα βιντεάκια πιο παλιακά πεθαίνεις. Ο ίδιος έχει ένα χιούμορ… η άλλη η Νέγκα η νεκροφιλόοοο… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή από φέρετρο να τελειώνει η φασαρία; Και η Άννα Μαρία Βέλλη δεν καταλαβαίνω γιατί να περπατάει στο τραπέζι, είναι λίγο αγενές αυτό. Τέλοσπάντων δεν πήγαν και καλά στα νούμερα, δεν τους βλέπω να μακροημερεύουν», είπε, μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Και η συνέχεια έχει ως εξής: γύρω στις 7 το απόγευμα της Τρίτης, κατατέθηκε η μήνυση και πλέον η αστυνομία αναζητά τον παρουσιαστή στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το star.gr επικοινώνησε με τον Άλεξη Κούγια, ο οποίος είναι ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, ο οποίος και μας ενημέρωσε για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Η κυρία Νέγκα μου ζήτησε τις νομικές μου υπηρεσίες και να συντάξω μια μήνυση εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος σε εκπομπή του χαρακτήρισε την κυρία Νέγκα ΄νεκρόφιλη’. Ο χαρακτηρισμός αυτός περιγράφει συμπεριφορές, συνιστά τη διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμισης και συντάξαμε με τους συνεργάτες μου μια μήνυση, η οποία κατετέθην το απόγευμα προς το βράδυ στο τμήμα στο οποίο εδρεύει το μέσον μαζικής ενημέρωσης στο οποίο εργάζεται ο κύριος Λιάγκας (σ.σ: Κηφισιάς). Η μήνυση κατατέθηκε νομότυπα και ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου», είπε ο νομικός εκπρόσωπος της παρουσιάστριας.

Από την πλευρά του, δήλωση έκανε στο star.gr και ο Γιώργος Λιάγκας, μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου του, κυρίου Μιχάλη Δημητρακόπουλου: «Όποιος πολίτης αισθάνεται ότι θίγεται η τιμή και η υπόληψή του από τις δημόσιες δηλώσεις κάποιου άλλου πολίτη αυτής της χώρας έχει το δικαίωμα να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Και αυτή κυρίαρχα θα αποφασίσει αν υπάρχει προσβολή ή όχι των δικαιωμάτων του προσφυγόντος σε αυτή».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !