Ένα τραγούδι για τους πρόσφυγες

Unknown
0

Τις δυνάμεις τους ενώνουν για πρώτη φορά πέντε κορυφαίοι τραγουδιστές με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν όλες τις κοινωνικές ομάδες για το προσφυγικό στην Ελλάδα.


Ένα πρόβλημα που λόγω και των ελληνοτουρκικών ζητημάτων φαίνεται να εντείνεται μέσα στα επόμενα χρόνια. Ο λόγος για την πρωτοβουλία που πήρε ο Γιώργος Νταλάρας καλώντας σε σύμπραξη μερικούς από τους καλύτερους φίλους και συναδέλφους του, έχοντας στο μυαλό του όσα και ο ελληνικός λαός βιώνει μεταναστεύοντας σε άλλες πατρίδες λόγω των αυτονομικών δυσχερειών.

Έχοντας στο πλευρό του τη Μαρινέλλα, τον Πάριο, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία ο τραγουδιστής που όλα τα χρόνια δίνει μάχες για το προσφυγικό, θα βρεθούν στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου «Ιερά Οδός» πιθανότατα στις 14 Μαρτίου με σκοπό μια μοναδική συναυλία και καλώντας σε αυτή τόσο πολιτικούς όσο και επιχειρηματίες καθώς και ευαισθητοποιημένους πολίτες που θέλουν επίλυση του προσφυγικού.

Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν αυτή η κίνηση του Γιώργου Νταλάρα βρεθεί «αντιμέτωπη» με άλλες κοινωνικές ομάδες που θα δουν το προσφυγικό και τη συναυλία αυτή, ως αντεθνική πράξη, τη στιγμή που χιλιάδες πολίτες τπδ χώρας βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας ψάχνοντας ακόμα και στα σκουπίδια για το καθημερινό τους φαγητό. Η μεγάλη αυτή συναυλία που θα ηχογραφηθεί, θα επαναληφθεί και το καλοκαίρι στο «Καλλιμάρμαρο» καλώντας δεκάδες χιλιάδες κόσμου σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την επίλυση του προσφυγικού, ενώ σε αυτή τη μοναδική συναυλία θα μιλήσουν κορυφαίες προσωπικότητες της χώρας, ενώ δεν αποκλείεται να παρευρίσκεται εκεί και ο κορυφαίος μας μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.

Πηγή: Καρφί

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !