Αγαπάτε αλλήλους ή αγαπάτε να μισείτε αλλήλους;

Unknown
0
Το πολύ γνωστό και ανθρωπιστικό "Αγαπάτε αλλήλους" του Μεσσία φαίνεται πως κάποιοι έχουν μπερδέψει και μετατρέψει σε "Αγαπάτε να μισείτε αλλήλους"!

Διαφορετικά δεν εξηγείται! Δεν εξηγείται το μένος, η απανθρωπιά και ο ρατσισμός των ανθρώπων... της εκκλησίας και... του Θεού! Των ανθρώπων που αντί να μοιράζουν απλόχερα αγάπη, μοιράζουν απλόχερα μίσος και ομοφοβία. Των ανθρώπων που παρακινούν ανθρώπους να φτύνουν και να περιθωριοποιούν άλλους ανθρώπους, λόγω του διαφορετικού τους σεξουαλικού προσανατολισμού. Των ανθρώπων που αποκαλούν "άρρωστους" άλλους ανθρώπους τη στιγμή που η επιστήμη έχει αποφανθεί ότι διόλου άρρωστος ή μη φυσιολογικός δεν είναι ο ομοφυλόφιλος. Των ανθρώπων που εύχονται σε άλλους ανθρώπους να τρυπήσει το στομάχι τους, διότι Μεγάλη εβδομάδα έφαγαν κρέας, κάνοντας ακόμα και τον πιο ακραίο να ωχριά μπροστά τους!

Τελευταίος ιεροκήρυκας... της αγάπης ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, που μιλώντας για τη θεματική εβδομάδα του Υπουργείου Παιδείας στα σχολεία για τις έμφυλες ταυτότητες, εκτός φυσικά από το γνωστό ομοφοβικό παραλήρημα κρατούσε μια ιδιαίτερα αλαζονική και ειρωνική στάση απέναντι σε δύο νεαρές γυναίκες που απλά διαφωνούσαν μαζί του!

Και κάθε φορά που αναρωτιέσαι πώς γίνεται από ανθρώπους της εκκλησίας να ακούγονται τέτοια λόγια, κάθε φορά εκπλήσσεσαι όλο και περισσότερο δυσάρεστα, αφού οι νέες απάνθρωπες δηλώσεις τους έρχονται να καπελώσουν τις προηγούμενες.

Η εκκλησία επίσημα θέση δεν παίρνει. Και κάπως έτσι η σιωπή γίνεται συνενοχή.

Στα σίγουρα όμως, δεν γνωρίζουν ότι στην ουσία δεν στρέφονται εναντίον της ομοφυλοφιλίας, αλλά εναντίον της αγάπης. Στρέφονται εναντίον της αγάπης πάνω στην οποία στηρίχτηκε η ορθόδοξη χριστιανική πίστη. Στην ουσία στρέφονται κατά της ίδιας τους της πίστης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !