Βόμβα Κορδελιό: Κάρε κάρε η μεταφορά της στο πεδίο βολής

0
Καθοδόν για το πεδίο βολής Ασκού - Προφήτη όπου θα γίνει ελεγχόμενη έκρηξη βρίσκεται η βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που απενεργοποιήθηκε νωρίτερα από ειδική ομάδα του στρατού, στο πλαίσιο επιχείρησης που οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, αυτό σημαίνει ότι ο συναγερμός έχει λήξει και οι πολίτες μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
"Τέλος καλό όλα καλά. Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επιχείρηση απενεργοποίησης και απομάκρυνσης της βόμβας" είπε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για μια πρωτόγνωρη επιχείρηση για τα ελληνικά δεδομένα, τη μεγαλύτερη οργανωμένη εκκένωση περιοχής σε καιρό ειρήνης, όπως είπε, κατά την οποία απομακρύνθηκαν περίπου 70.000 συμπολίτες μας.
 Ολοκληρώθηκε η απενεργοποίηση της βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρέθηκε στην περιοχή Ευόσμου - Κορδελιού.
Η διαδικασία άρχισε με το στάδιο της προπαρασκευής, ενώ στη συνέχεια δόθηκε το «πράσινο φως» από την Αστυνομία για την πλήρη εκκένωση της περιοχής από τους κατοίκους.
Πριν λίγο, έγινε η ελεγχόμενη αφαίρεση του πυροκροτητή και οι πυροτεχνουργοί της ειδικής ομάδας του στρατού κατέβηκαν στο σκάμμα, όπου βρίσκεται η βόμβα, για να επιβεβαιώσουν ότι ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απενεργοποίησης.
Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη το στάδιο της μεταφοράς της και θα ακολουθήσει η εξουδετέρωσή της στο πεδίο βολής Ασκού - Προφήτη, όπου θα γίνει ελεγχόμενη έκρηξη.




newsbomb

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !