Δήμητρα Παπαδήμα: Έχει έτοιμο σίριαλ αλλά...


Η ηθοποιός,Δήμητρα Παπαδήμα,φαίνεται πως θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση ως σεναριογράφος,υπογράφοντας τηλεοπτική σειρά. Η ηθοποιός έγραψε 24 επεισόδια βασισμένα στο βιβλίο της, «Ήθελα κάτι να πω». 

«Η ιστορία γράφτηκε πριν από 20 χρόνια. Είχα πρωτογνωρίσει τον άνδρα μου, τον ηθοποιό, Γιάννη Μποσταντζόγλου, και με πήγε πρώτο μας ταξίδι στο χωριό του, το Μεταξοχώρι, στην Αγιά Λάρισας. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τις φυσικές ομορφιές, τις ιστορίες των παππούδων της περιοχής, τα κρυφά μυστικά των γυναικών, τους ανεκπλήρωτους έρωτες. Αμέσως πήρα μολύβι και χαρτί και σε ελάχιστο χρόνο το Μεταξοχώρι έγινε το σκηνικό, ο καμβάς για τους φανταστικούς ήρωές μου».

«Η ηρωίδα μου, μια ανάπηρη κοπέλα, η Ευγενία, είναι η μόνη τελικά που βρίσκει την αγάπη και την ισορροπία της ζωής της στη σοφία του άνδρα της, του Παύλου. Στο ημερολόγιο που κρατά αναφέρεται σε δεκάδες έρωτες που συγκλόνισαν το χωριό της. Κορυφαίο πάθος, εκείνο της ώριμης Αφροδίτης και του νεαρού Λεωνίδα. Σημειωτέον, την Αφροδίτη θα ήθελα πολύ να την ενσαρκώσω στο γυαλί. Είναι μια γυναίκα που ακολουθεί τη φύση και το ένστικτό της».

«Το βιβλίο μου ήταν να μεταφερθεί στην ΕΡΤ σε σκηνοθεσία Τάσου Ψαρρά και με πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων, τον Ηλία Λογοθέτη και τη Λήδα Πρωτοψάλτη. Με όσα προέκυψαν στη δημόσια τηλεόραση ακόμα αναμένουμε απάντηση. Μετά, ο Τζώνη Καλημέρης με προσέγγισε για να ζωντανέψει την ιστορία στο Mega και ήθελε τα 24 επεισόδια να γίνουν εξήντα. Τελικά πήγε στον ANT1 και τα σχέδια για τη δημιουργία του σίριαλ πάγωσαν και πάλι».

epsresso

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: