«Από την αρχή» θα ζήσει ο Τότσικας τον έρωτα στον ALPHA...


Πόσες φορές μπορείς να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα; Αποστόλης Τότσικας και Έλλη Τρίγγου συναντιούνται στο… «πιο γλυκό κομμάτι της ζωής τους» και πρωταγωνιστούν στην ταινία «Από την αρχή» που έρχεται στον Alpha απόψε,Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου, στις 21:50. 

Ο Φίλιππος δεν πιστεύει στον έρωτα και στις σχέσεις που κρατούν πάνω από μια βραδιά. Ώσπου μια μέρα, βάζοντας στο στόμα του το πρώτο κομμάτι μιας γλυκειάς σοκολάτας, μεταφέρεται σε ένα άγνωστο, καλοκαιρινό, ειδυλλιακό σκηνικό. Εκεί γνωρίζει τη Δανάη και την ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Ταξιδεύοντας ξανά και ξανά στο ονειρικό αυτό μέρος, ζει κάθε φορά τον φανταστικό αυτόν έρωτα, από την αρχή.

Η εμμονή του με τη Δανάη γίνεται τόσο μεγάλη που στο τέλος πείθεται πως υπάρχει στην πραγματικότητα και αποφασίζει να ψάξει να την βρει...


Η ταινία έρχεται από τους δημιουργούς των επιτυχιών “Κάνε το βήμα” και “Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο” σε μια παραγωγή της Foss Productions, με concept & επιμέλεια της OgilvyOne Athens. Γυρίστηκε στην Αθήνα και τη Τζια.

Το ομώνυμο τραγούδι ερμηνεύει η Νατάσα Μυνδρινού σε σύνθεση του Βαγγέλη Τούντα και στίχους της Μυρτούς Κοντοβά.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ: Αισθηματική κομεντί ελληνικής παραγωγής 2017
Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά, σε story του Πάνου Σαμπράκου
Σκηνοθεσία: Βαρδής Μαρινάκης

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας, Έλλη Τρίγγου (Suntan)


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: