Λύθηκε το θέμα των συντάξεων για τα 5 μέλη του ΕΣΡ...

0

Με μια τροπολογία που κατατέθηκε χθες η κυβέρνηση επιχειρεί να διαλύσει τα... μαύρα σύννεφα που έχουν συγκεντρωθεί και πάλι πάνω από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί αφορούσε πέντε από τα εννέα μέλη της ανεξάρτητης Αρχής που ως συνταξιούχοι έχαναν πλήρως τη σύνταξή τους και έπρεπε να πληρώνουν και ασφαλιστικές εισφορές. Αυτό είχε αποτέλεσμα ορισμένοι τελικά να έχουν σημαντικές μειώσεις στις αποδοχές τους ενώ άλλοι έπρεπε να επιστρέψουν και κάποια ποσά. Εξαιτίας αυτού είχαν αρχίσει σκέψεις αποχώρησής του από το ΕΣΡ, κάτι που θα άφηνε,όπως γράφει το efsyn.gr, και πάλι στον αέρα το συμβούλιο.

Χθες στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, «Συμπληρωματικά μέτρα εφαρμογής του Κανονισμού (E.E., ΕΥΡΑΤΟΜ) 1141/2014 περί ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων και ιδρυμάτων, μέτρα επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις», κατατέθηκε τροπολογία από τους συναρμόδιους υπουργούς, Ν. Παππά (Ψηφιακής Πολιτικής), Στ. Κοντονή (Δικαιοσύνης), Ευκ. Τσακαλώτο (Οικονομικών), Ολγα Γεροβασίλη (Διοικητικής Ανασυγκρότησης) και Γ. Χουλιαράκη (αν. υπ. Οικονομικών). Με αυτήν τροποποιούνται οι διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 13 του ν. 2703/1999 και επεκτείνεται η δυνατότητα καταβολής ειδικής κατ’ αποκοπή μηνιαίας αποζημίωσης στους συνταξιούχους που υπηρετούν σε θέσεις προέδρου, αντιπροέδρου και μελών όλων των συνταγματικά κατοχυρωμένων Ανεξάρτητων Αρχών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !