Όλες οι λεπτομέρειες για τα 3 σίριαλ που ετοιμάζουν οι δημιουργοί του ΜΠΡΟΥΣΚΟ...


Με τρεις νέες σειρές, μία καθημερινή δραματική, μία εβδομαδιαία ερωτική και μία κωμωδία, θα έχει τηλεοπτική παρουσία την επόμενη σεζόν το δημιουργικό τρίδυμο του «Μπρούσκο», Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί ρεπεράζ και πιλοτικά γυρίσματα για τις δύο από τις τρεις σειρές και μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί το καστ και στη συνέχεια θα γίνει και ο πιλότος και της κωμωδίας.

«Οκτώ λέξεις» τιτλοφορείται το εβδομαδιαίο ερωτικό κοινωνικό σίριαλ που σύμφωνα με πληροφορίες θα ολοκληρωθεί σε 16-18 επεισόδια. Το σενάριο είναι της Βάνας Δημητρίου και τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος θα έχει και τη σκηνοθετική επιμέλεια. Η συμπρωταγωνίστριά του έχει ήδη επιλεγεί και το όνομά της κρατείται μυστικό -έχει διαρρεύσει πως πρόκειται για μια πρωτοεμφανιζόμενη 27χρονη πολύ γοητευτική ηθοποιό η οποία σπούδασε και ζούσε για μεγάλο διάστημα στις ΗΠΑ. Στις «Οκτώ λέξεις» συμπρωταγωνιστούν ο Όμηρος Πουλάκης, η Σοφία Παυλίδου και ο Τάκης Σπυριδάκης. Με τον Γιάννη Στάνκογλου όντως έχουν γίνει συζητήσεις, όπως και με τη Γιουλίκα Σκαφιδά. Η σειρά θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Αθήνα, με πολλά εξωτερικά γυρίσματα σε σημεία όπως ο Κεραμεικός και η Δ. Αρεοπαγίτου.

«Τατουάζ» τιτλοφορείται η νέα καθημερινή σειρά σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου. Το συγκεκριμένο στόρι ήταν το επικρατέστερο να αντικαταστήσει το «Ρουά ματ» πριν από δύο σεζόν όταν αποφασίστηκε η διακοπή του, ωστόσο, τότε προκρίθηκε η τηλεοπτική μεταφορά των «Δίδυμων φεγγαριών». Η νέα σειρά θα έχει δραματικό χαρακτήρα και έντονη αστυνομική πλοκή. Τα πρώτα γυρίσματα έχουν ήδη γίνει σε Αθήνα και Αίγινα και σύμφωνα με πληροφορίες στο πρωταγωνιστικό καστ θα συμμετάσχουν ο Κούλλης Νικολάου, η Εβελίνα Παπούλια, η Ερμίνα Κυριαζή και ο Στέφανος Μιχαήλ,που υποδύεται τον Νεκτάριο στο «Μπρούσκο».

Όσον αφορά την κωμωδία, η οποία θα περιλαμβάνει επίσης πολλά εξωτερικά γυρίσματα, δεν έχει ακόμα αποφασιστεί εάν θα είναι καθημερινή ή δύο-τριών επεισοδίων την εβδομάδα. Ο πιλότος της θα γυριστεί στις αρχές Μαρτίου, ενώ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο συζητά η Ελένη Βαΐτσου. 

Αυτονόητο είναι πως τον πρώτο λόγο στις συζητήσεις των τριών δημιουργών για τις νέες τους σειρές έχει ο ΑΝΤ1, ωστόσο,δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή καταληκτική και υπογεγραμμένη συμφωνία. 

Αλέξης Μίχας-tv ethnos

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: