Νικόλας Βαφειάδης:Ο επικεφαλής διεθνών ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση της Χούκλη...


Ο Νικόλας Βαφειάδης ανήκει στον ΑΝΤ1 πάρα πολλά χρόνια και είναι ο επικεφαλής στο Τμήμα Διεθνών Ειδήσεων του καναλιού.
Σε συνέντευξή του,λοιπόν,μιλά για την έλευση Χατζηνικολάου αλλά και την αποχώρηση της Χούκλη,που συζητήθηκε όσο τίποτα...

Νέα εποχή για το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η άφιξη του Νίκου Χατζηνικολάου... 

''Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι για µένα και για εκατοµµύρια τηλεθεατών ο κορυφαίος άνκορµαν της ελληνικής τηλεόρασης. Η αδιαµφισβήτητη αξία του φάνηκε από το πέρασµά του στο Star, καθώς σε ένα κανάλι που δεν είχε κλίση στις πολιτικές εκποµπές κατάφερε να δηµιουργήσει την κορυφαία πολιτική εκποµπή, όχι µόνο σε τηλεθέαση αλλά κυρίως σε παρέµβαση στα πολιτικά πράγµατα του τόπου. Είναι κεφάλαιο ο Νίκος για οποιονδήποτε τηλεοπτικό σταθµό. Είναι από τους ελάχιστους, αν όχι ο µόνος, που έχει φανατικό κοινό που τον ακολουθεί όπου κι αν πάει. Η έλευσή του στην οικογένεια του ΑΝΤ1 εκπέµπει το µήνυµα ότι ο σταθµός παραµένει στην πρώτη γραµµή και στην ενηµέρωση και είναι ταυτόχρονα ένα µεγάλο τεστ και για τον ίδιο, που µε τη στήριξη όλων µας θα ξαναµπεί στη µάχη των καθηµερινών δελτίων''.

Έπρεπε να γίνουν αλλαγές στο δελτίο; 

''Ό,τι δεν αλλάζει πεθαίνει, λένε. Και τον τελευταίο καιρό είχε ήδη δροµολογηθεί σειρά αλλαγών. Επειδή, όµως, καταλαβαίνω ότι εµµέσως µε ρωτάτε για τη Μαρία Χούκλη, εγώ την αγαπώ και τη σέβοµαι απεριόριστα. Είχα, µάλιστα, άψογη συνεργασία µαζί της, για την οποία θα της είµαι πάντα ευγνώµων. Θα ήθελα να είχε παραµείνει κι εκείνη. Αλλά στη ζωή δεν γίνεται ό,τι θέλουµε''.

Real

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: