Σάκης Ρουβάς:Τελικά θα παρουσιάσει το X-Factor; Όλο το ρεπορτάζ

Τελικά ο Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί στο τιμόνι του νέου κύκλου του «X-Factor»;

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης, όταν η Νανά Ηλιοπούλου ανέφερε στο «Έτοιμο Το Πρωινό» πως ο ΣΚΑΪ έκανε πρόταση συνεργασίας στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την παρουσίαση του «Χ-Factor», κάτι που ο ίδιος διέψευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, παρόλο που ο Σάκης Ρουβάς δεν έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον ΣΚΑΪ, θεωρείται δεδομένο πως αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του διάσημου talent show.

«Θεωρείται 100% δεδομένο πως ο Σάκης θα είναι ο παρουσιαστής του show» αποκάλυψε πηγή στο Yupiii, συμπληρώνοντας: «Αυτή την περίοδο έχει ρίξει όλη του την προσοχή στην εξέλιξη του “The Voice” αλλά σε καμία περίπτωση δεν έβγαλε από το πρόγραμμά του το “Χ-Factor” που έχει σφραγιστεί με την παρουσία του σε όλους τους κύκλους στην Ελλάδα από όποιο τηλεοπτικό δίκτυο κι αν μεταδόθηκε».

Άλλωστε, την περυσινή σεζόν, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ήταν το πρώτο πρόσωπο που «έκλεισε» με τον σταθμό, ανοίγοντας τον δρόμο στο κανάλι να κάνει το «άνοιγμα» στη ψυχαγωγία με βραδινά show, ενώ στην πρόσφατη παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ ο Σάκης Ρουβάς είχε μιλήσει ανοιχτά για την παρουσίαση του επόμενου κύκλου του «Χ-Factor», όντας το κεντρικό πρόσωπο του ψυχαγωγικού δυναμικού του καναλιού.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: