Το The2night Show γεμίζει και τα Σαββατόβραδά μας!


Το The2night Show γεμίζει και τα Σαββατόβραδά μας. Απόψε, Σάββατο,28 Ιανουαρίου, στις 22.15, υποδεχόμαστε τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Μελίνα Μακρή, Πέτρο Ιακωβίδη και Σταμάτη Din Dan Done.
Βλέπουμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα σε δικάβαλο και μαζί τους, σε δική του μηχανή, τον ηθοποιό, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Μουσική, αυτοκινητόδρομος και ένα μηχανόβιο video clip στο οποίο πρωταγωνιστούν και οι τρεις...


Πολλή μουσική στο πλατό του The2night Show, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου! Η Μελίνα Μακρή, μας εξηγεί για ποιους λόγους αποχώρησε από τους Vegas, μας μιλάει για τη σόλο καριέρα της αλλά και την αλλαγή στο ρεπερτόριό της.


Παίζει μαζί μας και τραγουδάει ζωντανά, παρέα με την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και ανερχόμενο αστέρι στα μουσικά πράγματα, Πέτρος Ιακωβίδης, μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες του, παίζει και τραγουδάει στο πλατό του The2night Show.


Τι θα κάνει ο Σταμάτης Din Dan Done αν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν τον κάνει κουμπάρο στον γάμο του; Ο Σταμάτης παίζει μαζί μας 2 νέα παιχνίδια, δημιουργεί την πιο ευφάνταστη τούρτα και μαγειρεύει με …«ξένα χέρια»!
ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: