Στη βρετανική εκπομπή The Graham Noton Show βρέθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε ο πρωταγωνιστής του Musical της χρονιάς, La la land, Ryan Gosling. Mαζί του, η παρτενέρ του Emma Stone, αλλά και οι Ben Affleck και Sienna Miller. Η συζήτηση κινήθηκε φυσικά γύρω από το χορό και το τραγούδι, με τον ηθοποιό να φεύγει "κόκκινος" από ντροπή, έπειτα από προβολή βίντεο με εκείνον στην εφηβεία, όπου διαγωνίζεται σε διαγωνισμό χορού στον Καναδά.


Ο Norton αναφέρθηκε στον εν λόγω διαγωνισμό με τον Ryan Gosling να σχολιάζει: "Μου επέτρεψαν να χορέψω γιατί ήμουν αγόρι. Αν είχες αγόρι σε τέτοιους διαγωνισμούς κέρδιζες" σημείωσε ο πρωταγωνιστής του "Notebook", μην αναμένοντας τι θα επακολουθήσει.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής έδωσε πάσα για το βίντεο από εκείνη την εκδήλωση, ρωτώντας τον ηθοποιό. "Πόσων ετών ήσουν τότε;" με τον Gosling να απαντά "ήμουν αρκετά μεγάλος να ξέρω καλύτερα".

Δείτε το βίντεο:


"Θα ήθελα πολύ να σας πω ότι υπήρχε κάποιος στα παρασκήνια που μου είπε 'πρέπει να το φορέσεις αυτό', όμως στην πραγματικότητα η αμφίεση ήταν δική μου ιδέα" παραδέχτηκε αφού παρακολούθησε με όλους τους παρευρισκόμενους το βίντεο από τα παλιά.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]