Rising Star: Κάνε like σε αυτό που σου αρέσει!

0
Μπες στο επίσημο κανάλι του ΑΝΤ1 TV στο You tube (www.youtube.com/ant1tv), δες τα βίντεο με τις καλύτερες συμμετοχές του διαγωνισμού ‘’Rising Star - The Youtube
Auditions‘’και κάνε “like”  σε αυτό που σου αρέσει!



Ο τραγουδιστής με τα  περισσότερα “likes” θα βρεθεί  απευθείας στην σκηνή του “Rising Star” την Κυριακή 15 Ιανουαρίου!

To “Rising Star”, το μουσικό talent show που έχει ανατρέψει τα δεδομένα στα talent shows παγκοσμίως καθώς πρόκειται για μια live ψυχαγωγική εκπομπή, στην οποία οι τηλεθεατές πρωταγωνιστούν με την ενεργό συμμετοχή τους, έρχεται με μία ακόμη καινοτομία και δίνει τον «πρώτο λόγο» στο κοινό μέσα από τον online διαγωνισμό “Rising Star – The Youtube Auditions”.

Η διαδικασία είναι απλή και ένα μόνο «κλικ» αρκεί! Το “Rising Star” σας προσκαλεί να μπείτε στο επίσημο κανάλι του ΑΝΤ1 TV στο You tube (www.youtube.com/ant1tv), να δείτε τα βίντεο με τις καλύτερες συμμετοχές του διαγωνισμού “Rising Star -The Youtube Auditions’’ και να κάνετε “like” στο βίντεο που σας αρέσει περισσότερο. Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα κλείσει κατά τη διάρκεια του 6ου και τελευταίου επεισοδίου των “Live Auditions” του “Rising Star”, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Ο καλλιτέχνης που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα “likes” θα ανακοινωθεί την ίδια μέρα live, στο πλατό του “Rising Star”, θα τραγουδήσει ζωντανά και θα περάσει στην επόμενη φάση.

Μετά το φαντασμαγορικό, ψηφιακό «Τοίχο», την ανατρεπτική εφαρμογή “Rising Star Greece” μέσα από την οποία ψηφίζει ο τηλεθεατής σε πραγματικό χρόνο, το “Rising Star” έρχεται με τον online διαγωνισμό ‘’Rising Star - The Youtube Auditions” για να επιβεβαιώσει ότι είναι το πιο digital και διαδραστικό μουσικό talent show της ελληνικής τηλεόρασης και ότι ο κόσμος έχει τη δύναμη να επιλέξει και να αναδείξει τα μουσικά ταλέντα.

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, στις 21:00, στον ΑΝΤ1,  θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο των “Live Auditions” και ποιοι διαγωνιζόμενοι θα περάσουν στην επόμενη φάση. Μπες στο κανάλι του ANT1 TV στο Youtube, κάνε “like” στo βίντεο του “Rising Star -The Youtube Auditions’’ που σου αρέσει και βοήθησε έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !