Οι αλλαγές που φέρνει στη REAL η έκδοση καθημερινού φύλλου...

0

Με στόχο η «Real News» να βρίσκεται επτά ημέρες την εβδομάδα στα περίπτερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου προανήγγειλε ,ως γνωστόν,σε σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του την Τετάρτη την ενοποίηση των τμημάτων της «Real News» και της εφημερίδας, «Αγορά» ,του ίδιου συγκροτήματος, που εκδίδεται το Σάββατο.


Αν και ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε μόνο ότι τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσει και τις λεπτομέρειες του νέου σχεδιασμού του, πληροφορίες του SECRET αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι να υπάρξει καθημερινή έκδοση της «Real News», με την προσθήκη της «Αγοράς» ως οικονομικού ενθέτου κάθε Σάββατο, και, φυσικά, να συνεχιστεί η έκδοση του κυριακάτικου φύλλου. Στο πλαίσιο αυτό, και εφόσον προχωρήσει η υλοποίηση του σχεδίου, θα υπάρξουν ανακατατάξεις τόσο στις επιτελικές θέσεις των δύο εφημερίδων όσο και στο υπόλοιπο δημοσιογραφικό δυναμικό. Αυτό ενδεχομένως να σημάνει προσθήκες προσώπων, τα οποία θα καλύπτουν τα ρεπορτάζ των υπουργείων και των πολιτικών κομμάτων καθημερινά, αλλά και περικοπές σε άλλα τμήματα, κυρίως σε σχολιαστές, και μειώσεις θέσεων στα πιο «υψηλά» κλιμάκια των δύο εφημερίδων του Real Group.

Οι αλλαγές αυτές είναι στο μυαλό του Νίκου Χατζηνικολάου τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά φαίνεται πως έκρινε ότι είναι πια καιρός να προχωρήσει στην υλοποίησή τους. Αναμένονται, κατά συνέπεια, οι λεπτομερέστερες ανακοινώσεις, που θα γίνουν ίσως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η έκδοση του ημερήσιου φύλλου έχει αποφασιστεί εδώ και αρκετό καιρό, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να θεωρεί ότι οι γενικότερες εξελίξεις στον ΔΟΛ και τον «Πήγασο» είναι ευνοϊκές για την επιτυχή έκβαση ενός τέτοιου εγχειρήματος. Από κει και πέρα, στον Όμιλο της «Real News» εξακολουθούν να ρίχνουν το βάρος της στρατηγικής τους στη ναυαρχίδα τους, που δεν είναι άλλη από τον Real FΜ. Πάντως, η έκδοση της ημερήσιας «Real» θα συνοδευτεί και με την αναβάθμιση του Real.gr, αφού ο Νίκος Χατζηνικολάου θεωρεί ότι και σε αυτό το επίπεδο υπάρχει πρόσφορο έδαφος. 

Όσον αφορά, τώρα, τη στελέχωση του καθημερινού φύλλου, πέραν των έμπειρων συναδέλφων που ήδη εργάζονται στο Real Group, έχουν αρχίσει να γίνονται επαφές με δημοσιογράφους που καλύπτουν κυρίως το ρεπορτάζ των υπουργείων. Εκτός, όμως, από τα χαμηλόβαθμα στελέχη, πληροφορίες θέλουν τον εκδότη της «Real» να σκέφτεται και το ενδεχόμενο να απευθυνθεί στην αγορά για τη θέση του διευθυντή της νέας εφημερίδας. Τέλος, σε ό,τι αφορά τη «γραμμή» που θα ακολουθήσει το ημερήσιο έντυπο, φιλοδοξία των επιτελικών στελεχών είναι να καλύψει τον ευρύτερο χώρο του Κέντρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !