Ποινή φυλάκισης με αναστολή στον Πρόεδρο της ΙΚΟ PRESS A.E.


Ανακοίνωση Ε.Τ.Ε.Ρ.
Νέα καταδικαστική απόφαση από την Ελληνική Δικαιοσύνη, η τρίτη κατά σειρά μέσα σε λίγες εβδομάδες, έπειτα από μηνυτήρια αναφορά, μέσω του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για οφειλές δεδουλευμένων σε εργαζομένους.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «IKO PRESS A.E.», η οποία διαχειριζόταν τη ραδιοσυχνότητα, καταδικάστηκε σε ποινή έξι μηνών με αναστολή για τον παραπάνω λόγο. Πρόκειται για την πρώτη μιας σειράς καταγγελιών, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, που έχουν πάρει ανάλογο δρόμο…

Περιμένουμε από τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας να βάλουν τάξη στον πολύπαθο χώρο των ΜΜΕ, όπου κυριολεκτικά επικρατεί πλήρης ασυδοσία από τους εργοδότες μας, οι οποίοι δρουν ανεξέλεγκτοι παραβιάζοντας κάθε κανόνα χρήσης δημοσίων συχνοτήτων. Οι εργαζόμενοι, πέραν της ηθικής ικανοποίησης, θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την καθ’ ολοκληρία απόδοση των δεδουλευμένων τους καθώς και όλων των νόμιμων αποζημιώσεων τους.

Ζητούμε από το ΕΣΡ και την Κυβέρνηση την ολοκλήρωση της επικείμενης αδειοδότησης που θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να μην επιτρέπει τη διαιώνιση αυτής της κατηγορίας «επιχειρηματιών».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: