Μαρινάκης: Χαμηλώνει ταχύτητα στο στήσιμο του ONE CHANNEL...


Επιβράδυνε όλες τις ετοιμασίες για την ίδρυση νέου τηλεοπτικού σταθμού ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την απόφαση του ΕΣΡ να μην του επιτρέψει να εκπέμψει σήμα μέσω της Digea.

Ο προβληματισμός του είναι μεγάλος για το αν πρέπει ή όχι να προχωρήσει το εγχείρημά του και ως ορόσημο έχει θέσει τη δημοσίευση της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας, με την οποία κρίθηκε αντισυνταγματικός ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες. Στο πλαίσιο αυτό διέκοψε τις οικοδομικές εργασίες στα στούντιο των αδελφών Ελματζιόγλου στην Παιανία -εκεί από όπου εξέπεμπε το Μega έως το 1999. Έχει διαμορφωθεί το ένα στούντιο, αλλά όχι το δεύτερο.

Σημαντικό είναι, ωστόσο, ότι δεν αποδέσμευσε τους προσληφθέντες στο Channel One με σύμβαση αορίστου χρόνου -στοιχείο που δείχνει ότι δεν έχει πάρει οριστική απόφαση να σταματήσει την προσπάθεια. Βέβαια, ένα σημαντικό σήμα θα προέλθει από τον… Νίκο Χατζηνικολάου. Πώς; Αν κλείσει γρήγορα συμφωνία με κάποιον άλλο τηλεοπτικό σταθμό, όλοι θα σκεφτούν ότι αυτό έγινε σε συμφωνία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Και το συμπέρασμα θα είναι ξεκάθαρο: αφού αποδεσμεύει ηθικά τον δημοφιλή δημοσιογράφο, το Channel One μένει στα χαρτιά ή -στην καλύτερη περίπτωση- παίρνει αναβολή…

aixmi.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: