Nίκος Μαστοράκης: Η αγωγή στον Alpha και η εξαίρεση της Μενεγάκη.

0
O τηλεοπτικός σταθμός Alpha, προέβαλλε υλικό από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον Φρέντυ Γερμανό μετά τη γέννηση του γιου της το 1969, υλικό που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Νίκου Μαστοράκη.
Το υλικό προβλήθηκε χωρίς άδεια και γι' αυτό το λόγο ο Νίκος Μαστοράκης, κινήθηκε νομικά εναντίον του σταθμού. Απέκλεισε όμως ένα πρόσωπο. Την Ελένη Μενεγάκη.


«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γέννησε το 1969. Η συνέντευξη με τον Φρέντυ Γερμανό έπρεπε να γίνει στο μαιευτήριο. Βίντεο η τηλεόραση το 1969 δεν είχε. Κατά συνέπεια, το κάναμε κινηματογραφημένο με 35αρα κινηματογραφική μηχανή, μπουμ, φωτιστή και όλα τα υπόλοιπα...Η αγωγή μου είναι εναντίον του Alpha επειδή χρησιμοποίησε κατ’ επανάληψη υλικό δικής μου πνευματικής ιδιοκτησίας χωρίς άδεια. Όμως, δικονομικά όταν κάνεις αγωγή στο κανάλι πρέπει η αγωγή να στρέφεται και εναντίον του παρουσιαστή και εναντίον του αρχισυντάκτη και εναντίον του προέδρου της εταιρείας. Εγώ όμως, επειδή η Ελένη είναι φίλη μου πολλά χρόνια και την αγαπάω, φρόντισα να την εξαιρέσω από τις οποιεσδήποτε συνέπειες μιας απόφασης που θα με δικαίωνε. Μπορεί στην Ελένη να έχουν μεταφέρει οι καλοθελητές διάφορα πράγματα. Εγώ την Ελένη την αναγνωρίζω για την αξία της μακροβιότητας που έχει στην ελληνική τηλεόραση. Της αναγνωρίζω το φοβερό φυσικό της ταλέντο να πουλάει παπούτσια, κρέμες… Είναι επαγγελματίας και της αξίζει ακόμα και σε εποχές που τα ποσοστά της στις μετρήσεις είναι χαμηλά να μην της το γκρινιάζει κανείς, γιατί έχει δικαίωμα μετά από τόσα χρόνια να κάνει και μια σεζόν αποτυχίας», είπε στην εκπομπή ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !