Θοδωρής Κολυδάς: Ποιο κανάλι διεκδικεί τον μετεωρολόγο του Mega


Ο Θοδωρής Κολυδάς, μας ενημέρωνε για χρόνια για τον καιρό μέσα από τη συχνότητα του Mega. Ακόμα και όταν έπαψαν να υφίστανται ζωντανές εκπομπές στο κανάλι, εκείνος συνέχισε να κρατά τον δικό του χρόνο για live ενημέρωση του καιρού στους τηλεθεατές. Τώρα όμως, έχει δεχτεί μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.


Τον έμπειρο μετεωρολόγο του Mega λοιπόν επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της η ΕΡΤ. Με αφορμή τον χιονιά της περασμένης εβδομάδας, ο μετεωρολόγος του Mega, που έχει παράλληλα την ιδιότητα του υποδιοικητή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, εμφανίστηκε δυο φορές στην ΕΡΤ (στην «Αίθουσα σύνταξης» και στο κεντρικό δελτίο) για να δώσει τα φώτα του σχετικά με την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου. Σύμφωνα με πληροφορίες της real, η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να έχει μια σταθερή συνεργασία μαζί του και στο πλαίσιο αυτό έχει καταθέσει σχετική πρόταση στην ΕΜΥ.

Η πρόταση περιλαμβάνει μια ευρύτερη συνεργασία της εθνικής υπηρεσίας με τη δημόσια τηλεόραση, που θα επιτρέψει στον Θ. Κολυδά να παρέχει τις υπηρεσίες του στα ενημερωτικά προγράμματα της ΕΡΤ.

Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, αλλά για την ώρα, όπως έγραψε ο ίδιος ο μετεωρολόγος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αμέσως μετά τις δύο έκτακτες εμφανίσεις του στην ΕΡΤ, «παραμένει συνεργάτης του Mega».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: