Εντείνεται το ενδιαφέρον του Μάρη για ισχυρή παρουσία στα media...

0

Αποφασισµένος να αποκτήσει ένα αρκετά µεγαλύτερο κοµµάτι στη µιντιακή αγορά µέσα στο 2017 φέρεται να είναι ο επιχειρηµατίας, ∆ηµήτρης Μάρης. 

Όπως ο ίδιος εκµυστηρεύεται σε κοντινούς του ανθρώπους, αλλά και σε πρόσωπα που κινούνται στον χώρο της αγοράς, δύο είναι οι σηµαντικοί του στόχοι: Ο πρώτος να αναπτυχθεί στον χώρο του ραδιοφώνου µε τρία ή και περισσότερα, αν χρειαστεί, θεµατικά ραδιόφωνα, για να διεκδικήσει ένα ποσοστό της τάξεως του 15%-20% στις ακροαµατικότητές τους συνολικά και φυσικά το αντίστοιχο της διαφηµιστικής πίτας. Επίσης, συνεχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Mega, αλλά και για το ∆ιαδίκτυο, ενώ, παρά τα όσα ακούγονται για την περίπτωση του ∆ΟΛ, ο ίδιος ανακοίνωσε και επισήµως,ως γνωστόν, πως δεν υπάρχει κάποια κινητικότητα από την πλευρά του. Κι αυτό παρά το ότι το όνοµά του ακούγεται ακόµη και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, φέρεται διατεθειµένος να αναπτύξει και συνέργειες ανά την Ελλάδα, που θα βοηθήσουν την περαιτέρω ανάπτυξη του οµίλου του. Φυσικά, η απόφασή του να προχωρήσει στην ισχυροποίηση της παρουσίας του στον χώρο των Μέσων Ενηµέρωσης, πέραν της διαφηµιστικής πίτας, εκτιµά πως θα τον βοηθήσει και στον άλλο χώρο όπου δραστηριοποιείται, αυτόν του ηλεκτρονικού στοιχήµατος. Αφού θα «στέλνει» κόσµο από τα µίντια και στους διαδικτυακούς τόπους όπου λειτουργεί νόµιµα ο ηλεκτρονικός τζόγος.

parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !