Αντωνία Καλλιμούκου:Έδωσε αμέσως τα χέρια για το JUNIOR MUSIC STARS όταν...

0

Η Αντωνία Καλλιμούκου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, αφού η χρονιά που έφυγε της έφερε ευτυχία στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή της. Η πρώην εστεμμένη έχει αναλάβει τα παρασκήνια του παιδικού τάλεντ σόου, «Junior Music Stars» ,(Παρασκευή, 22.00) στον Σκάι και ευελπιστεί ότι η εργατικότητά της θα γίνει «εισιτήριο» ώστε να πάρει μέρος και σε άλλες ψυχαγωγικές παραγωγές.


«Το να βρίσκεσαι ανάμεσα σε 16 παιδιά, που έχουν χάρισμα στη φωνή και τη μουσική, σε κάνει να νιώθεις ευτυχία. Προέρχομαι από μια πολύ δεμένη οικογένεια, που πέρασε τόσο σε μένα όσο και στον αδελφό μου την αξία των στενών διαπροσωπικών σχέσεων. Έτσι, όταν βλέπω να έρχονται στο πλατό οι γονείς με τα παιδάκια τους, στα οποία έχουν δώσει ένα μεγάλο εφόδιο στη ζωή, την αγάπη τους για τη μουσική, νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου», λέει μιλώντας στην Espresso η όμορφη Αντωνία, η οποία δέχτηκε το περασμένο καλοκαίρι τη συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας.
Όταν μίλησε με τον Γιώργο Θεοφάνους, που της εξήγησε τη φιλοσοφία του παιχνιδιού, έδωσαν αμέσως τα χέρια. Η καλή της σχέση,δε, με την Ευγενία Μανωλίδου, που καλλιεργήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, καθώς μοιράζονται το ίδιο καμαρίνι, την κάνει να ανυπομονεί να βρεθεί και πάλι στο στούντιο μετά τις διακοπές των εορτών.

Η παρουσιάστρια θέλει το 2017 να φέρει υγεία και αισιοδοξία σε όλους τους Ελληνες.
«Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει δοκιμαστεί πολύ άσχημα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιοι είμαστε και τι ιστορία έχουμε», τονίζει, ενώ στη συνέχεια αναφέρεται στην αξία της συντροφικότητας.
«Είναι τυχερός όποιος έχει δίπλα του μια καλή οικογένεια, ωραίους φίλους και έναν όμορφο δεσμό. Συναισθηματικά, η ασφάλεια μιας αληθινής σχέσης σού δίνει μεγάλη δύναμη και σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα σε οποιαδήποτε δυσκολία»,υποστηρίζει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !