Μίρκα Παπακωνσταντίνου για το ΣΟΪ ΣΟΥ:«H επιτυχία του σίριαλ βασίζεται στη...»


Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, που πρωταγωνιστεί για 3η σεζόν στη σειρά του Alpha,Το Σόι σου,μιλά,μέσα σε άλλα,για το σίριαλ και την επιτυχία του...


«Είμαι ευτυχισμένη, που συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά. Είμαι υπερήφανη και για τα τρία αγόρια μου, αλλά και για τα τρία πανέμορφα κορίτσια μου. Είναι ταλαντούχα. Τα ταλαιπωρώ ως Αλεξάνδρα, τα λατρεύω ως Μίρκα. Είναι υπέροχο να έχεις ταλαντούχους ανθρώπους δίπλα σου».

Δεν ισχύει για όλους... 

«Αυτά είναι παιδιά μου. Είναι δυνατόν να ζηλεύω; Άσε που πεταρίζω μαζί τους. Μόλις δω και κάνουν κάτι καλό, τρελαίνομαι. Για να είμαστε ειλικρινείς, η επιτυχία του σίριαλ βασίζεται στη συγκεκριμένη διανομή όλων των ηθοποιών. Είναι θέμα συνόλου».

Είχατε καλή πεθερά στον έγγαμο βίο σας; 

«Γλυκύτατη γυναίκα. Είχαμε γνωριστεί όταν ήμασταν φοιτητές με τον Δάνη. Έφυγε νωρίς από τη ζωή, οπότε δεν τη βίωσα ως πεθερά».

Γιατί οι πεθερές έχουν πρόβλημα με τις νύφες; 

«Βλέπω φίλες μου με γιους που κάνουν τις άνετες, αλλά είναι πλάνη. Και είναι πολύ νεότερες από εμένα».

Ποιο είναι το πιο εξωφρενικό πράγμα που έχετε κάνει; 

«Έχω κάνει πολλές αηδίες, που στη συνέχεια αναρωτιόμουν πώς το έκανα αυτό; Μικρότερη, που ήμουν απόλυτη και αδέκαστη, έλεγα: "Ποτέ μη λες ποτέ" ,σαν τον Τζέιμς Μποντ».

Tηλεθεατής

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: