Νταής και ερωτευμένος στο full

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Τι κι αν ο Λευτέρης Παπαπέτρου θέλει τον νεαρό Φάνη αρσενικό παλιάς κοπής και παιδί λαϊκής τάξης, που κοιμάται με το φανελάκι του και δεν καταλαβαίνει από κρύο και εχθρούς;

Ο Αυγουστίνος Κούμουλος, ο οποίος τον υποδύεται, κάνει την καρδιά του... πέτρα για να τα βγάλει πέρα στους -1 βαθμούς Κελσίου! Ο ταλαντούχος ηθοποιός γυρίζει αυτές τις ημέρες τις σκηνές του για την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα...» σε κοντέινερ, στα Μεσόγεια, με σορτσάκι και καλοκαιρινή μπλούζα και με το που τελειώνει τα πλάνα του, τρέχει να χωθεί στη ζεστή κουβέρτα που του κρατά η ενδυματολόγος Κατερίνα Παπανικολάου.

«Η πρόταση για τη συμμετοχή μου στο σίριαλ του Λευτέρη Παπαπέτρου έγινε από τον ίδιο, καθώς με είχε παρακολουθήσει στη θεατρική παράσταση “Οι 12 ένορκοι”. Μου ζήτησε, λοιπόν, να περάσω από οντισιόν -κάτι που έκανα τάχιστα- και μετά είχα τη χαρά να τον ακούσω να μου λέει ότι πήρα τον ρόλο του Φάνη με το σπαθί μου» λέει ο Αυγουστίνος στην «Espresso» και συνεχίζει:

Τον ιντριγκάρει

«Ο ήρωάς μου είναι ο νταής της ιστορίας, που αγαπά την πλούσια κόρη της Μαρίτσας, την αρραβωνιασμένη Νεφέλη. Πιστεύω ότι αυτό που τον ιντριγκάρει στη Νεφέλη είναι ότι δεν του ανήκει, δεν τρέχει πίσω του, όπως όλα τα άλλα κορίτσια. Τον εξιτάρει μάλλον ότι δεν σκέφτεται να χωρίσει τον παιδικό έρωτά της για εκείνον, αν και τον επιθυμεί ως άνδρα».

Οπως αναφέρει ο ηθοποιός, ο οποίος οσονούπω θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος με την παράσταση «Νίκη» του Χρήστου Χωμενίδη, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, ο Παπαπέτρου «φωτογραφίζει» εύστοχα τον πανικό που επικράτησε στη χώρα με την ανακοίνωση των capital controls.

«Για μένα, πολύ εύστοχα ο σεναριογράφος καυτηριάζει την ηθική κρίση των ηρώων που είναι χρεωμένοι μέχρι τον λαιμό και κρύβουν πολλές αλήθειες από τις οικογένειές τους» υποστηρίζει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !