Τέλος η αυτόνομη κυκλοφορίας της FREDDO-Γίνεται ένθετο


Ολοκληρώνεται στο τέλος της εβδομάδας η αυτόνομη πορεία της εφημερίδας ,FREDDΟ, και από την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου, θα κυκλοφορεί πλέον ως ένθετο αποκαλυπτικό φύλλο, μαζί με την αθλητική εφημεριδα, ΓΑΥΡΟ.


Η FREDDO που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου, αρχικά ως εβδομαδιαίο φύλλο και στη συνέχεια ως καθημερινό,δεν κατάφερε να προσελκύσει αναγνώστες, με αποτέλεσμα οι πωλήσεις της διαρκώς να μειώνονται. Είναι προφανές ότι η εφημερίδα, που η κυκλοφορία της κυμαίνεται πέριξ των 3.500 φύλλων, δεν μπορούσε να καλύψει τα έξοδά της ,και η απόφαση να ενσωματωθεί στον ΓΑΥΡΟ φαίνεται πως ήταν αναπόφευκτη.

Ωστόσο, και οι πωλήσεις του αθλητικού ΓΑΥΡΟΥ, που πρόκειται να ενισχυθεί με το αποκαλυπτικό φύλλο ,επίσης κινούνται χαμηλά, αφού με δυσκολία αγγίζουν τις 2000! Βεβαίως η απόφαση να μπει η FREDDO ένθετη στον ΓΑΥΡΟ και όχι το αντίθετο, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, δεδομένου ότι η δεξαμενή του κοινού των αθλητικών εφημερίδων είναι μεγαλύτερη και ταυτόχρονα έχει ενδιαφέρον για την ύλη ενός αποκαλυπτικού ένθετου. Ενώ ,αντίθετα, το κοινό που ενδιαφέρεται για gossip, όχι μόνο είναι εξαιρετικά περιορισμένο, αδιαφορεί και για τα αθλητικά θέματα!

Πηγή:enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: