Σημαντική για τη ζωή του ΜEGA η εβδομάδα που έρχεται...

0

Μια ιδιαίτερα σημαντική εβδομάδα ξεκινά αύριο για το Μega -το κανάλι που εξακολουθεί να ζει, παρότι το έχουν «θάψει» πολλές φορές δημοσίως τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός του επί των ΜΜΕ, εξηγώντας μάλιστα στο πανελλήνιο τους λόγους για τους οποίους…κλείνει.



Οι εναπομείναντες μέτοχοι, Βαρδινογιάννης και Μπόμπολας, έχουν ετοιμάσει από κοινού νέο επιχειρησιακό σχέδιο για τη μελλοντική λειτουργία του και το υποβάλουν στις πιστώτριες τράπεζες, περιμένοντας πρώτον να πάρουν έγκριση, και δεύτερον να μάθουν το ποσό το οποίο πρέπει να βάλουν στα ταμεία του σταθμού ώστε να ξεπαγώσουν οι δεσμευμένοι λογαριασμοί του. Οι ταλαιπωρημένοι από την απληρωσιά και την αγωνία του αύριο εργαζόμενοι παρακολουθούν με αυξημένο ενδιαφέρον τις εξελίξεις, περιμένοντας κάποιο καλό νέο για να αποφασίσουν αν, πότε και με ποιο τρόπο θα επιστρέψουν στη δουλειά τους. Μιλάμε, κυρίως, για τους δημοσιογράφους που έχουν κάνει επίσχεση εργασίας, μια που οι διοικητικοί εργάζονται κανονικά.

Για το μεσημέρι της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον εργατολόγο, κ. Καρούζο, ο οποίος αναμένεται να τους ενημερώσει για τις νομικές παραμέτρους της καταβολής τριών μισθών (Μαΐου, Ιουνίου και δώρου εορτών) μέσα στον Δεκέμβριο. Ουσιαστικά, για το αν υπάρχει νομικό έδαφος να προχωρήσει η διοίκηση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ σε καταγγελία των συμβάσεων σε όσους συνεχίζουν την επίσχεση.

Έτσι κι αλλιώς, ο χρόνος ενδέχεται να αποδειχθεί πολύ πυκνός από εδώ και στο εξής. Οι δυο από τους αρχικούς γεννήτορες του σταθμού, Βαρδής Βαρδινογιάννης και Γιώργος Μπόμπολας, έχουν ανοιχτή επικοινωνία και διάθεση να σώσουν το δημιούργημά τους, τοποθετώντας το σε νέα βάση. Με άλλη διοίκηση και, κυρίως, με άλλο τρόπο ασκησής της. Το σημαντικό νέο στοιχείο στην όλη υπόθεση είναι η απόφαση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να εγκαταλείψει τη θέση του «μειοψηφικού παθητικού επενδυτή» και να εμπλακεί πραγματικά στην επιχείρηση, με διάθεση να τη χρηματοδοτήσει.

Πηγή:aixmi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !