Χρήστος Φερεντίνος: «Το Deal είναι καλύτερο από ποτέ»

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε για την επιστροφή του «Deal» στην τηλεόραση.
Πώς σου φαίνεται το νέο «Deal», καθώς έχουν περάσει κάποια χρόνια από την τελευταία φορά που το ξαναπαρουσίασες;
«Καλύτερο από ποτέ! Πιστεύω ακράδαντα πως αυτή τη στιγμή διανύει την καλύτερη του περίοδο. Βλέπετε, τα χρήματα έχουν πλέον άλλη σημασία στη ζωή μας, επομένως η αγωνία και όλα τα άλλα συναισθήματα που συνοδεύουν αυτό το παιχνίδι πολλαπλασιάζονται στο μάξιμουμ. Άρα το “ Deal” γίνεται ακόμα πιο αγωνιώδες και ενδιαφέρον, προσελκύοντας περισσότερους παίκτες και κοινό».
Και η δική σου ψυχολογία απέναντι του;
«Στα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από την τελευταία φορά δεν έχει αλλάξει μόνο η δική μου ψυχολογία, αλλά όλων μας πιστεύω: των τεχνικών, των παικτών, του: τηλεοπτικού κοινού... Τότε, όταν ο Αρμαγεδδών της κρίσης δεν παραμόνευε ούτε στα πιο φρικτά μας όνειρα, τα πάντα ήταν αλλιώς. Τώρα βαδίζουμε σε έδαφος διαφορετικό, όπου, όπως είπα και πριν, τα χρήματα έχουν άλλη αξία. Σε ό,τι με αφορά, συνδέομαι κι εγώ περισσότερο πλέον με την αγωνία του παίκτη, ενώ θεωρώ πως έχω και μεγαλύτερη εμπειρία, ώστε να χειρίζομαι καλύτερα τις ισορροπίες του παιχνιδιού».
Θα έλεγες πως το «Deal» είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι;
«Κάνω πάντα μόνο τα παιχνίδια που μου αρέσουν. Τα παιχνίδια που θα παρακολουθούσα ή θα έπαιζα εγώ ο ίδιος. Δεν ξέρω λοιπόν ακόμα αν το “Deal” είναι το πιο αγαπημένο μου, σίγουρα όμως είναι το πιο συναρπαστικό. Από την άλλη, βέβαια, μου αρέσουν πολύ και τα παιχνίδια γνώσεων που έχω κάνει».
Πηγή: Τηλέραμα

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: