Το ξέσπασμα της Ζέτας Μακρυπούλια: «Ήμαρτον βρε παιδιά...»

Unknown
0
Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στο περιοδικό People και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε όλα όσα έχουν γραφτεί για εκείνη, για τα ψευδή δημοσιεύματα και την ερώτηση που της κάνουν από το 1999 και την έχει πλέον κουράσει!

Όταν γράφεται κάτι για εσένα, σε παίρνουν να σε ρωτήσουν πριν -ή δεν το κάνουν επειδή φοβούνται πως δεν θα τους απαντήσεις;

Αν με κάποιον έχω μια σχέση κάπως πιο φιλική μέσα στα χρόνια θα του πω «κοίτα, είναι βλακείες, δεν είναι αλήθεια». Αλλά δεν θα κάνω και δηλώσεις πάνω σε αυτό. Μου έτυχε μια περίοδο που γραφόταν πως χώρισα να έχω πάρα πολλά μηνύματα στο κινητό μου. Ε, δεν τα απάντησα όλα.

Έχουν γραφτεί διάφορα. Πως παντρεύεσαι, είσαι έγκυος, χώρισες. Οι δικοί σου επηρεάζονται, αναστατώνονται;

Πλέον όχι. Αλλά όταν κάτι λέγεται για μεγάλο διάστημα και υπάρχει επιμονή, πλέον αρχίζουν να με παίρνουν και οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί αναρωτιούνται αν όντως κάτι συμβαίνει. Κι εκεί είναι που εκνευρίζομαι. Δεν μπορεί να μην λογαριάζεις πως πίσω από έναν άνθρωπο υπάρχουν και άλλοι και να αναστατώνεις αυτό το γνωστό «στενό περιβάλλον» που όλοι από αυτό ενημερώνονται. Θα δανειστώ κάτι που έχω ξαναπεί σε συνέντευξη. Κάποτε έκανα μια εκκαθάριση σε παλιά μου πράγματα κι έπεσε στα χέρια μου ένα περιοδικό με τίτλο στο εξώφυλλο σχετικό με το αν θα παντρευτώ -η ημερομηνία ήταν 1999. Εκεί έπαθα το πρώτο σοκ. Σκέφτηκα πως από το 1999 μέχρι τώρα καλούμαι να απαντήσω πότε θα παντρευτώ. Ε, ήμαρτον βρε παιδιά, βρείτε κι άλλες ερωτήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !