Στάθης Αγγελόπουλος: «Από παιδί είχα αδυναμία στον πατέρα μου»

Ο Στάθης Αγγελόπουλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Χάι, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και για τον πατέρα του.

Ξέρω πως έχεις μεγάλη αδυναμία στη μαμά σου...
Εδώ πέφτεις έξω. Πέφτετε όλοι έξω. Θα σου εξηγήσω. Από μικρό παιδί είχα μεγάλη αδυναμία στον πατέρα μου. Όταν έφυγε από τη ζωή, συνειδητοποίησα ότι υπάρχει μόνο η μάνα μου. Κι έτσι μετέφερα την αδυναμία μου. Την φροντίδα, την αγάπη, γιατί είναι η μάνα μου. Και το να είναι μια γυναίκα μάνα σε αυτό τον κόσμο, είναι ιερό.

Πώς είναι να έχεις πατέρα έναν επώνυμο, ένα άτομο που εμείς οι απέξω τον αντιμετωπίζαμε με δέος, αλλά εσύ τον ζούσες αλλιώς; Ήταν κοντά σας με τις μπιζάμες ή την φόρμα...
Για μας ήταν πατέρας. Και δεν θα πάψει να είναι. Νομίζω και τον Κάρολο που έκανε παιδιά με την Νταϊάνα, τα παιδιά του τον βλέπουν πατέρα και όχι βασιλιά. Όταν βγαίναμε έξω και μας μιλούσε ο κόσμος αναρωτιόμασταν «Τελικά ο πατέρας μας τι είναι;» Σιγά σιγά μαθαίναμε. Υπήρχε μεγάλη αγάπη στο πρόσωπο του, αλλά είχε βοηθήσει και πολύ κόσμο.

Θα ετοιμάσεις κάτι για τον Μανώλη Αγγελόπουλο; Τραγούδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει;
Αυτό που ετοιμάζουμε είναι ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα σε εκείνον. Πρώτα θα γίνει αυτό και μετά έχουμε μιλήσει με σεναριογράφο για να γράψουμε το σενάριο της ζωής του. Να γίνει μια θεατρική παράσταση. Το πότε θα γίνει αυτό, δεν το γνωρίζω ακόμα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: