Τάσος Αρνιακός: Έρχεται ψυχρή εισβολή στη χώρα μας

0
Καιρός: Συνεχίζεται η επέλαση του χιονιά στη χώρα μας – Πότε θα υποχωρήσουν τα έντονα φαινόμενα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό – Έρχεται νέα ψυχρή εισβολή;
Τελευταία ημέρα της καιρός η σημερινή (11/01/2017), καθώς από αύριο, Πέμπτη (12/01) ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση. Μετά τα χιόνια έρχονται οι βροχές, σύμφωνα με τα όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ 1, ο γνωστός μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός.
Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες
Στη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου χιονίζει από τα ξημερώματα της Τετάρτης, ωστόσο, όπως προέβλεψε ο Τάσος Αρνιακός, τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν γρήγορα.
Χιονοπτώσεις σημειώνονται από νωρίς το πρωί σε Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Ήπειρο. Οι κάτοικοι στα Επτάνησα ξύπνησαν σήμερα με… βροχές.
Ο Τάσος Αρνιακός εξέφρασε φόβους για πλημμυρικά φαινόμενα, καθώς ο συνδυασμός του μεγάλου όγκου χιονιού που έχει πέσει στις περισσότερες περιοχές με τις βροχές που αναμένεται να έρθουν δεν αποκλείεται να προκαλέσουν πλημμύρες.
Πού θα χιονίσει στην Αττική
Στην Αττική περιμένουν συννεφιά και σιγά- σιγά θα αρχίσει να βρέχει. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βουνά. Οι άνεμοι θα είναι βοριάδες αλλά μετά θα γυρίζουν σε νοτιάδες που θα φτάσουν τα 5 μποφόρ. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, καθώς οι βροχές θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 4 βαθμούς Κελσίου.
Τι καιρό θα κάνει στη Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πάλι χιονοπτώσεις, αλλά γρήγορα, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, θα φύγει ο χιονιάς και θα έρθουν βροχές. Η θερμοκρασία από -6 έως 2 βαθμούς Κελσίου.
Πού θα χιονίσει την Πέμπτη

Για αύριο, Πέμπτη ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση. «Θα έχουμε βροχές που θα επηρεάσουν αρχικά τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία, στη συνέχεια τη Στερεά Ελλάδα και τέλος τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι βοριάδες θα γυρίσουν σε νοτιάδες», σύμφωνα με τον μετεωρολόγο.
Στην Αθήνα, αύριο, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 6 βαθμούς Κελσίου.
Την Παρασκευή περιμένουμε καλοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο την Ήπειρο θα σημειωθούν χιονοπτώσεις.
«Καταφθάνει» νέα ψυχρή εισβολή
Μπορεί τα χιόνια από τις επόμενες ημέρες να μας… αποχαιρετούν, ωστόσο, ο Τάσος Αρνιακός έκανε λόγο για νέα ψυχρή εισβολή στη χώρα μας στις 15 με 16 Ιανουαρίου. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε, «είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το εκτιμήσουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !