Αυτη την εβδομάδα στην εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ»

0
Τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει την επίσκεψη του Άγιου Βασίλη από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων του Συλλόγου Ελπίδα «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΔΑ». Ο Άγιος Βασίλης χάρισε και φέτος στα παιδιά αυτό που έχουν πραγματικά ανάγκη, τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τον Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής από τα δορυφορικά κανάλια του ΑΝΤΕΝΝΑ με θέμα «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ».

Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες για τα αποτελέσματα του κοινού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της UNICEF, “Emergency Lessons”, για τις ανάγκες εκπαίδευσης των παιδιών που βιώνουν έκτακτες ανάγκες σε εμπόλεμες ζώνες. Την εκδήλωση παρουσίασε η Μαρί Κυριακού,  η οποία είχε επισκεφτεί μαζί με την ελληνική αντιπροσωπεία της UNICEF την κατασκήνωση προσφύγων στο Ζαατάρι της Ιορδανίας με την ιδιότητά της ως πρέσβειρα της UNICEF Ελλάδος.

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει την έκθεση «Υβρίδια» της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Πρόκειται για μια διαδραστική έκθεση που διερευνά την έννοια του υβριδισμού, αλλά και τη μείξη διαφορετικών μέσων και ιδιωμάτων που οδηγούν σε νέες μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης.

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» μας ενημερώνει για τη σπουδαιότητα της υγιεινής διατροφής στην παιδική ηλικία αλλά και τους τρόπους που μπορούν οι γονείς να τη διδάξουν στα παιδιά μέσα από τα βιβλία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !