Το ξέσπασμα του Νίκου Γεωργιάδη για τον κόσμο της τηλεόρασης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει στο entertv.gr:

Όσοι με διαβάζετε συχνά εδώ, ξέρετε ότι δεν συνηθίζω καθόλου να γράφω για τον εαυτό μου. Από χτες όμως, η αιφνίδια διακοπή της εκπομπής της πρωινής εκπομπής του Epsilon- οι διαφορές παρουσιαστών- καναλιού σύμφωνα με τον Κρατερό θα λυθούν μελλοντικά στις δικαστικές αίθουσες- σε κάνει να σκέφτεσαι πόσο κυνικό Μέσο είναι η τηλεόραση σε σχέση με άλλα Μέσα. Ταυτόχρονα όμως εκεί θέλει να εργαστεί η πλειοψηφία των ανθρώπων του χώρου μου, αφού και τα χρήματα είναι καλύτερα και η προβολή πολλαπλάσια. Η δική μου σχέση με την τηλεόραση ήταν πάντα επιφυλακτική. Είναι ένα Mέσο γοητευτικό που μπορεί να γίνει επικίνδυνο και ισοπεδωτικό, αφού, λόγω της απήχησής του, μπορεί να ακυρώσει ό,τι έχεις κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή στην καριέρα σου και μετά να μην υπάρχει επιστροφή.

 Από την πρώτη χρονιά που μπήκα στα περιοδικά του Κωστόπουλου- αυτό είχα αποφασίσει ότι θέλω να κάνω πριν ακόμα τελειώσω το σχολείο- συνεργάστηκα για (πολύ) λίγο με το Star και μετά  με τον Alpha σε lifestyle  βραδινές εκπομπές.  Από τότε είπα όχι σε πολλές προτάσεις- δεν το λέω με καμία έπαρση αυτό, ήταν η εποχή που οι περισσότεροι από εμας είχαμε προτάσεις και τα χρήματα που κερδίζαμε ήταν ακόμα αξιοπρεπή. Θυμάμαι την πρώτη χρονιά του "Δέστε Τους" η Άλκηστις Μαραγκουδάκη (ένα πρόσωπο που εκτιμούσα πάντα ιδιαίτερα στον χώρο μας ) με καλούσε στο τηλέφωνο για να ανακοινώσουν το όνομά μου και εγώ έκανα πίσω τελευταία στιγμή (για σωστούς λόγους), όπως είχα κάνει πίσω και για τη μεσημεριανή εκπομπή της Ελεονώρας στο Star (για λάθος λόγους) ή της Σταματίνας στον Alpha (εποχή Τζώνη Καλημέρη) αν και ήμουν σίγουρος ότι θα έκανε μεγάλη επιτυχία.

 Μετά από μια σύντομη (ευτυχώς) παρουσία στην  εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πέρσι στον Alpha- που πήγαινε καλύτερα από το φετινό "Ξαναδέστε Τους" με σαφώς μικρότερο budget- είδα ότι το  κλίμα στα κανάλια γίνεται κάθε χρόνο όλο και πιο βαρύ. Σχεδόν πουθενά δεν στηρίζουν τα προϊόντα  τους όπως παλιά ή το κάνουν επιλεκτικά ανάλογα με προσωπικές συμπάθειες- η επιτυχία της Κουτσελίνη στη δεύτερη χρονιά της στο Star είναι μια λαμπρή εξαίρεση στον κανόνα. Αν ήταν αλλού το πιο πιθανό ήταν να την είχαν κόψει. Όπως επίσης κοινό μυστικό είναι ότι στην τηλεόραση υπάρχουν αρκετοί λάθος άνθρωποι στα κέντρα αποφάσεων. Επειδή όμως τα περιθώρια στενεύουν για πολλούς λέγεται ήδη ότι το 2017 θα είναι μια χρονιά αρκετών ξεκαθαρισμάτων στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, τόσο μπροστά όσο, κυρίως, πίσω από τις κάμερες και μάλιστα δεν αποκλείεται η αρχή να γίνει πολύ σύντομα...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !