«Μετάνιωσα πικρά που είχα αποκαλέσει “γύφτο” τον Μανώλη Αγγελόπουλο»

Ο Γιώργος Λιάνης πήρε συνέντευξη από την Πάολα, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα στην Real life. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έχει μετανοήσει πικρά που είχε αποκαλέσει «γύφτο» τον Μανώλη Αγγελόπουλο.

Τι ακούσματα είχες;

Σίγουρα δεν άκουσα ποτέ αυτά των εφήβων της εποχής μου. Άκουγα Michael Jackson. Μου άρεσε όλο αυτό που ήταν. Και χορευτής εξαίσιος. Η μαμά μου αγαπούσε τη Μαρινέλλα και ο πατέρας μου λάτρευε τον Μανώλη Αγγελόπουλο, τον αδικημένο.Τον έχω αδικήσει κι εγώ κάποτε τον Αγγελόπουλο. Τον είχα αποκαλέσει «γύφτο», χωρίς ντροπή. Έχω μετανοήσει πικρά.

Τον αδικήσατε λόγω καταγωγής.;
Όπως όλοι οι Έλληνες. Εγώ, όμως, ήξερα ότι ο Αγγελόπουλος είναι πιο τίμιος από όλους τους τραγουδιστές. Είναι ο ζητιάνος του έρωτα. Ο ζητιάνος της αγάπης.


Ναι, αλλά ο Καζαντζίδης δεν είναι τίμιος;

Είναι πιο τίμιος από τον Καζαντζίδη.

Τι είναι αυτά που λες;

Την αλήθεια μου. Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι’ αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έλανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία. Ο Μανώλης Αγγελόπουλος δεν το έκανε ποτέ αυτό. Μακάρι να τον είχα γνωρίσει. Οι παλιοί μετρ στα μαγαζιά που τραγουδούσα και η μητέρα μου μού λένε ότι του μοιάζω πολύ..

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: