Πόλεμος ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του «Μπρούσκο»;

Το «Μπρούσκο» μπορεί να συνεχίζει τη σαρωτική του πορεία στους πίνακες τηλεθέασης για τέταρτη χρονιά, ωστόσο οι πρωταγωνιστές του φαίνεται πως δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα θέλουν τον Ανδρέα Γεωργίου να έχει έρθει σε ρήξη με την πρωταγωνίστρια της σειράς Ελένη Βαΐτσου. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες φήμες σχολιάστηκαν έντονα από την παρέα του «Φτιάξε Καφέ» και ο Μαρίνος Βυθούλκας ήταν αυτός που ανέλαβε να αποκαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στο τηλεοπτικό ζευγάρι του ΑΝΤ1.

Έτσι, ο γνωστός δημοσιογράφος επιβεβαίωσε τη ψυχρότητα στη σχέση Γεωργίου- Βαΐτσου επισημαίνοντας πως η βασική αιτία της ρήξης τους ήταν οι απολαβές της ηθοποιού από τη σειρά, οι οποίες είχαν συμφωνηθεί το 2013 όταν ακόμα το «Μπρούσκο» δεν είχε κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και εκείνη είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Μάλιστα, ο Μαρίνος Βυθούλκας αποκάλυψε πως η Ελένη Βαΐτσου αύξησε την αμοιβή της από τη σειρά μετά από πολλές δυσκολίες. Παράλληλα, αναφέρθηκε πως η αινιγματική θέση της ηθοποιού σχετικά με το μέλλον της συμμετοχής της στη σειρά, ακόμα και για τον φετινό κύκλο, φαίνεται πως λειτούργησαν αρνητικά για τη συνεργασία τους.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως δημοσιεύματα θέλουν τον Ανδρέα Γεωργίου να έχει έρθει σε ρήξη και με τον Αποστόλη Τότσικα για παρόμοιους λόγους. 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: