Έρχεται νέο κανάλι...

Unknown
1
Τη δική της υπηρεσία Netflix επιθυμεί να δημιουργήσει η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες της Digea.

Στόχος να εισέλθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο πεδίο της συνδρομητικής τηλεόρασης και να παρέχει προγράμματα μέσω Ιnternet σε όλους τους χρήστες, κατά τα πρότυπα του Netflix.

Η κίνηση αυτή γίνεται για να περιοριστούν οι απώλειες που έχει υποστεί η τηλεοπτική αγορά από τη μείωση της διαφήμισης με τα έσοδα από τις συνδρομές. Οι συζητήσεις γίνονται με τη Wind και τη Vodafone, που θέλουν να μπουν απευθείας στην αγορά, καθώς και με την κινεζική ZTE.


parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ονειρα θερινης νυκτος!
    Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βρεθει πελατης στην Ελλαδα να πληρωσει για συνδρομητικο, αφου ειτε θα διαλεξει το σχετικα φθηνο Netflix που πλεον εχει και ελληνικους υποτιτλους ειτε καποιο από τα 2 συνδρομητικα που εχουν τεραστια τεχνογνωσια σε παραγωγη περιεχομενου κλπ (Cosmote-NOVA).
    Για να μην πω ότι αυτή τη στιγμη υπαρχει και το youtube στο οποιο καλως ή κακώς μπορεί οποιοσδήποτε να δει τσάμπα ακόμη και παλιες ελληνικες σειρες ή ταινίες κλπ.
    Πεταμένα λεφτά για μια ακόμη φορά από τους Έλληνες καναλάρχες...

    Ενδεχομένως αυτές οι "ανακοινώσεις" να γίνονται για να μπλοκάρουν ή σαμποτάρουν πιθανή έλευση άλλου εγχώριου ή αλλοδαπού παίκτη στην ελληνική αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !