Νικόλας Μπράβος:Τι τον έκανε να πει «ναι» στα ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ;

Ο Νικόλας Μπράβος πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο,καθημερινό σίριαλ της Βάνας Δημητρίου,Δίδυμα Φεγγάρια,ενώ ο ίδιος είναι και φοιτητής Ιατρικής...Τι ήταν αυτό που τον έκανε  να συμφωνήσει στο να πρωταγωνιστεί στη σειρά, ''Δίδυμα Φεγγάρια'', του ΑΝΤ1; 

O ηθοποιός,μιλώντας στο Down Town Κύπρου,απαντά...

«Το ένστικτό μου. Εκείνη την περίοδο, είχα μπει σε μια τροχιά για πτυχίο στην Ιατρική Σχολή, ήμουν καθημερινά στο νοσοκομείο, παρακολουθούσα κλινικές, έδινα μαθήματα κ.λπ., και είχα πει πως μόνο αν προκύψει μια μεγάλη ευκαιρία θα παγώσω εκ νέου αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησα. Θυμάμαι ήταν βράδυ και δούλευα εντατικά πάνω σε μια εργασία στη Γυναικολογία που έπρεπε να παραδώσω την επόμενη μέρα, και, πελαγωμένος καθώς ήμουν (γιατί είχα καθυστερήσει), χάζευα στο ίντερνετ και έπεσα πάλι πάνω στην ακρόαση που έκανε ο Αντρέας Γεωργίου, η οποία έπαιζε για αρκετό καιρό στα Μέσα, αλλά δεν είχα ασχοληθεί να στείλω βιογραφικό, γιατί ήμουν σε άλλη φάση εκείνο τον καιρό – συγκεντρωμένος στα μαθήματά μου. Όμως, εκείνο το βράδυ, μου γύρισε το μυαλό και είπα: ''Σιγά, δεν έχω να χάσω κάτι!''. Γιατί, βλέπεις, μέσα μου κάτι με έτρωγε...».


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: