Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Καιρό τώρα είχαμε συνηθίσει να αναμασώνται επιτυχημένες ιδέες....

0
Αποτέλεσμα εικόνας για Γεράσιμος Σκιαδαρέσης
Ο Αστέρας Ραχούλας έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.


«Επιτέλους! Επιτέλους, ένα καλό σενάριο ξανά». Κατ1 αρχάς, χάρηκα πάρα πολύ, γιατί ήταν ελληνικό και όχι μεταφορά από κάποιο ξένο σενάριο. Κατευθείαν έριξα μια ματιά στο πρώτο επεισόδιο που μου έστειλαν και είπα «ΟΚ, με ενδιαφέρει να το κάνω». Μου άρεσε πάρα πολύ ακριβώς για τους λόγους που αναφέρατε και εσείς» είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο Mytv και συνέχισε:

Πιστεύατε ότι η σειρά θα σημειώσει αυτή την επιτυχία; Τα ποσοστά τηλεθέασης είναι υψηλά...

«Πάντα ελπίζεις. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, γιατί υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο είχα την ελπίδα ότι θα πάει καλά. Όταν διαβάζεις ένα σενάριο, δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα είναι η παραγωγή, ποιοι θα είναι οι συντελεστές, πώς θα είναι οι συνθήκες σε σχέση με τα υπόλοιπα σίριαλ. Δεν ξέρεις τίποτα. Έχεις, όμως, στα χέρια σου ένα καλό σενάριο, που είναι το βασικότερο για να ξεκινήσεις, και αυτά σου δίνει την ελπίδα ότι, εάν όλα πάνε καλά, τελικά μάλλον η σειρά θα σημειώσει μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης»

Μου είπατε πριν ηώς, μόλις διαβάσατε το σενάριο, είπατε: «Επιτέλους». Πιστεύετε ότι η κρίση που πέρασε η ελληνική μυθοπλασία στην τηλεόραση έπαιξε ρόλο ώστε να βγουν καλύτερες και προσεγμένες σειρές; Γιατί και στο παρελθόν είχαμε δεκάδες σίριαλ που προβάλλονταν από τα κανάλια.

«Ομολογώ ότι παλιά γινόταν χαμός από σειρές. Πιθανόν υπήρχαν παραπάνω από όσες αντέχαμε. Όμως, πάντα τα καλά σενάρια ήταν περιζήτητα. Δηλαδή, δεν βρίσκεις εύκολα ένα καλό σενάριο. Δεν ξέρω αν έχει παίξει ρόλο η κρίση. Δεν μπορώ να βγάλω το συμπέρασμα αν είναι αποτέλεσμα της το ότι γράφονται καλά σενάρια, γιατί δεν έχω διαβάσει άλλα. Οπότε δεν ξέρω αν είναι ένα καινούργιο ρεύμα. Σημασία έχει ότι ο Αστέρας Ραχούλας ως σενάριο μου θύμισε τις παλιές εποχές, που γράφονταν σενάρια τα οποία ήταν πρωτότυπα γιατί εδώ έχουμε μια πρωτότυπη ιδέα. Καιρό τώρα είχαμε συνηθίσει να αναμασώνται επιτυχημένες ιδέες. Έκανε κάποιος κάτι, έβγαιναν μετά άλλα δυο τρία παρόμοια. Εδώ, όμως, έχουμε μια καινούργια, πρωτότυπη ιδέα, και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !