Εθνική Ελλάδος: Θα συνεχιστεί μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ;

0
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν... "παιδί του Mega."  Φέτος και αφού η κατάσταση που επικρατεί στο καναλι είναι αρκετά δύσκολη, κατηφόρησε προς το Φάληρο, και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΙ, για την παρουσίαση του The Voice.


Για τη συνεργασία αυτή, μιλάει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του αλλα και για το αν θα συνέχιζε την "αδικοχαμενη" Εθνική Ελλάδος μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

 Έχει γραφτεί ότι με τον ΣΚΑΪ έχετε συμφωνήσει και στη δημιουργία μιας νέας σειράς, η οποία θα βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν. Ισχύει κάτι τέτοιο κι αν ναι, μπορείτε να μας πείτε λίγα πράγματα γι' αυτήν; 
Είναι ακόμα νωρίς να μιλήσω αναλυτικά γι' αυτό. Πράγματι γράφω αυτήν την περίοδο, χωρίς πίεση και χωρίς δεσμεύσεις. Όσο για τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ, όντως έχουμε ξεκινήσει μια ωραία συνεργασία, βλέπω πολύ θετικά το ενδεχόμενο να τη συνεχίσουμε και θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι αμφίδρομο.

Μέχρι να ανακοινωθεί η συνεργασία σας με το ΣΚΑΪ, γράφονταν διάφορα σενάρια για την «Εθνική Ελλάδος» και την πιθανή συνέχιση της σε κάποιο άλλο κανάλι. Εσείς επιθυμούσατε κάτι τέτοιο; Υπάρχει ως σκέψη έστω το ενδεχόμενο να δούμε κάποια στιγμή το φινάλε της σειράς; 
Γράφονται κατά καιρούς διάφορα πράγματα, τα οποία πολλές φορές δεν ισχύουν. Και οι ρυθμοί που διαδίδονται πια οι ανακριβείς φήμες στον ηλεκτρονικό τύπο είναι ιλιγγιώδεις, δεν τις προλαβαίνεις. Τέλος πάντων, ξέρω ότι είχε γραφτεί πως συζητούσα με μεγάλο ιδιωτικό κανάλι για τη σειρά. Δεν συζήτησα ποτέ. Και δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Νομίζω ότι είμαι σαφής. Έπειτα από δύο χρόνια που πέρασαν, είναι δύσκολο να δούμε τη συνέχεια της σειράς. Έχουμε σκορπιστεί πια σε άλλες δουλειές, με άλλες υποχρεώσεις. Νομίζω ότι και εμείς που δουλέψαμε εκεί, αλλά και οι τηλεθεατές της «Εθνικής Ελλάδος», θα τη θυμόμαστε ως μία από τις πιο όμορφες τηλεοπτικές στιγμές μας. Για μένα ίσως και να είναι η πιο αγαπημένη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !