Φώτης Σεργουλόπουλος: Η ανατρεπτική αποκάλυψη από συνεργάτιδα!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παίζει στην παράσταση «Ο Αϊ Βασίλης είναι σκέτη λέρα» στο θέατρο Βέμπο, αλλά και στην μουσικοχορευτική παράσταση «Ξυπνάς μέσα μου το show» στο Shanmone. Το People τον συνάντησε και τον ρώτησε για κάθε «Τελευταία φορά που…»

Σκέφτηκες πως κάποιος είναι σκέτη λέρα -και δεν αναφερόσουν στον Άγιο Βασίλη!

Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποιον αποκαλείς λέρα υποβόσκει μία συμπάθεια. Εάν πράγματι πρόκειται για κάποιον που αντιπαθείς και δεν τον υπολήπτεσαι τότε θα χρησιμοποιούσες έναν άλλο χαρακτηρισμό που θα ήταν πολύ πιο απαξιωτικός. Τη “Λεεεερρρρρρα” στο τέλος τη συγχωρείς γιατι μπορεί να είναι και ο πιο γλυκός άνθρωπος στον κόσμο και τέτοιες “λέρες” υπάρχουν στη ζωή μου και διασκεδάζω σχεδόν καθημερινά μαζί τους.

Πήγαν να σε πιάσουν τα γέλια ενώ βρισκόσουν επάνω στη σκηνή…

Αυτό συμβαίνει σχεδόν καθημερινά. Μόνο όσοι έχουν ανέβει στη σκηνή γνωρίζουν πολύ καλά το πόσο γαργαλιστικό είναι το παράνομο γέλιο που γεννιέται ουσιαστικά από μία μπούρδα και κάθε φορά που λες σε κάποιον ποιος είναι ο λόγος που σε έκανε να γελάσεις πάνω στη σκηνή είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα γελάσει. Στο θίασό μας δόξα τω θεώ έχουμε πολλούς που είναι επιρρεπείς στη μπούρδα οπότε καθημερινά υπάρχει μία ευκαιρία για ένα τέτοιο γέλιο.

Πέρασες μια αξέχαστη μέρα με φίλους

Νομίζω ότι οι πιο ωραίες στιγμές είναι αυτές λίγο πριν της γιορτές. Όταν υπάρχει γιορτινή ατμόσφαιρα, δεν βρίσκεσαι σε “κατάσταση γιορτής” και μπορεί μία συνάντηση μεταξύ φίλων να απογειωθεί. Έτσι κι εγώ πριν τα Χριστούγεννα εντελώς αναπάντεχα σε ένα βραδινό τραπέζι μαζεύτηκαν τόσοι γνωστοί, οι οποίοι για κάποιον μαγικό λόγο είχαν κάποια σχέση, που τρώγοντας μιλώντας και πίνοντας έκανα tribute σε μία ολόκληρη δεκαετία.

Παραδέχτηκες “η μαμά μου είχε δίκιο”

Ευτυχώς έχω ξεπεράσει προ πολλού να είναι η μητέρα μου αναφορά σε ότι κάνω στη ζωή μου. Αυτό διευκολύνει και εμένα αλλά κυρίως τους γύρω μου. Όπως επίσης και εκείνη δεν μπαίνει στη διαδικασία να συμβουλεύει ώστε να επιβραβεύεται εκ των υστέρων.

Είπες “τώρα έπρεπε να είναι εδώ η Μαρία” (Μπακοδήμου)

Πριν από δύο μήνες συνάντησα εντελώς τυχαία μία παλιά συνεργάτιδα που είχα να δω 15 χρόνια. Λίγο έλειψε να μην την γνωρίσω και έτσι όπως λέγαμε τα νέα μας και ότι χαθήκαμε μου έκανε μία αποκάλυψη για τη ζωή της που ανέτρεπε ότι γνωρίζαμε γι’ αυτή. Εκείνη τη στιγμή ενστικτωδώς και χωρίς κανένα λόγο, εφ’ όσον δεν βρισκόταν εκεί, γύρισα το κεφάλι μου να αναζητήσω τη Μαρία για έχω έναν μάρτυρα ότι αυτό που άκουγα ήταν αλήθεια και όχι ότι παράκουσα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !