Κώστας Σόμμερ: Αντιπροσωπεύω το αρσενικό της παλαιάς κοπής....

Αποτέλεσμα εικόνας για κωστας σομμερ
Γνωστός Έλληνας ηθοποιός δείχνει έτοιμος να αφήσει την εργένικη ζωή.Δεν είναι άλλος από τον Κώστα Σόμμερ ο οποίος φαίνεται πως αποφάσισε να νοικοκυρευτεί!

Τόσα χρόνια είχες φτάσει πολύ κοντά στον γάμο, αλλά στο παρά πέντε πάντα γλίτωνε. Ποιο είναι το μυστικό σου;

Δεν υπάρχει μυστικό, υπάρχουν τάση φυγής και φόβος δέσμευσης. Όταν κάνεις τη δική μας δουλειά, που περιλαμβάνει ταχύτητα, δημοσιότητα και πολλά ταξίδια, είναι πολύ δύσκολο να μπεις στον χορό του γάμου και της οικογένειας, θαυμάζω ιδιαίτερα τα παιδιά από τον χώρο μας που έχουν καταφέρει να τα συνδυάσουν. Εγώ δεν ήμουν μέχρι στιγμής έτοιμος για γάμο. Τώρα πια δεν είμαι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παντρευτώ. Παλιότερα δεν ήξερα πού θα ξυπνήσω το άλλο πρωί.

Γιατί πιστεύεις ότι στις γυναικοπαρέες γκρινιάζουν ότι δεν υπάρχουν πια άνδρες;

Εν μέρει αυτό ισχύει, όπως ισχύει και το ότι δεν υπάρχουν, πια, γυναίκες. Έχουν όλα αλλοιωθεί και δεν υπάρχουν πια κάποια στάνταρ, που τελικά χρειάζονται για να υπάρχουν κάποιες ισορροπίες. Δεν υπάρχει, πια, το αρσενικό παλαιάς κοπής και εγώ είμαι ένα τέτοιο και το αντιπροσωπεύω. Το αστείο, βέβαια, είναι ότι οι σημερινές γυναίκες είναι απελευθερωμένες και θέλουν ισότητα, αλλά, όταν ερχόμαστε στο οικονομικό κομμάτι, εκεί ξαφνικά γίνονται "παλαιάς κοπής" και θέλουν ο άνδρας να τα αναλαμβάνει όλα! Δεν μπορούν να έχουν και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη..."

Πηγή: Αγορά

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: