Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αποκτά ραδιόφωνο-Έτσι θα λέγεται...


Σε τελικό στάδιο φαίνεται πως είναι οι συζητήσεις µεταξύ της ιδιοκτησίας της εφηµερίδας, «Πρώτο Θέµα», και του ιδιοκτήτη του ACTION 24, ∆ιονύση Παναγιωτάκη, για τη µεταφορά του ραδιοφωνικού σταθµού του τελευταίου στις εγκαταστάσεις της εφηµερίδας και τη µετατροπή του σε Θέµα FM.

Την Τετάρτη το απόγευµα συναντήθηκαν ο Τάσος Καραµήτσος και ο Θέµος Αναστασιάδης µε τον ∆ιονύση Παναγιωτάκη και σχεδόν έδωσαν τα χέρια, χωρίς να πέσουν υπογραφές. Κάτι που, αν δεν υπάρξουν σηµαντικές εξελίξεις, θα συµβεί το αµέσως επόµενο διάστηµα.

Το χρονικό πλάνο που έχει τεθεί στις συζητήσεις που έγιναν είναι να εκπέµψει ο σταθµός µέχρι τον Μάρτιο. Μάλιστα, συζητήθηκαν και τα πρόσωπα που θα µπορούσαν να αναλάβουν επιτελικό ρόλο στο ραδιοφωνικό εγχείρηµα. Πληροφορίες αναφέρουν πως επικρατέστερος για να αναλάβει τη θέση του επικεφαλής στον ενηµερωτικό τοµέα είναι ο Βασίλης Χιώτης, ο οποίος για αρκετά χρόνια διετέλεσε µε επιτυχία διευθυντής στον Βήµα FM, πριν «µετακοµίσει» στο «Πρώτο Θέµα» πριν από λίγους µήνες.

parapolitika.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: